Neler Yeni

Gölgeli çift görme(tek göz ilede)

Remarkx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hakan Hakan
Arkadaşlar bizim gibi çift görmesi olanların çift görüntüsü gündüz güneşli havalarda daha az ve yakında neredeyse hiç yok,
akşam olunca daha fazla mı oluyor ?

Üyeyim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Arkadaşlar son durumunuz nedir bu olay bendede oluyor bazen çok bazen neredeyse hiç yok gözü kısınca daha artıyor falan denilmiş aynen öyle şöyle bir şeyin farkına vardım göz önünde uçuşan cisimleriniz varmı bunlar ışıkta belli olur benim tahminim bunlar baktığımız yerdeki cisimleri gölgelendiriyor birde sağ sol bakınca hareket ederler amaaa sabit bakınca gözün önünden yavaşça aşağı iner ve bu olayı yaratır özellikle siyah ve üzeri beyaz yazı birde telefon kullanırken öyle denk geliyor bazı yerlerde renkli çizgi gibi bazı görüntülerde yukarı kayma yapıyor sabit bakınca sanki o çizgi bir araya gelip ayrılıyor sanki gözün önünden bir şey geçiyor gibi bence olayın nedeni bu göz sıvısı içinde olan yüzen cisimler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu cizimler gözleri çok yorarsak daha çok görünüyor tabi bemde psikolojik olarak hep takıyorum takmamak gerek ne olucaksa olur

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar son durumunuz nedir bu olay bendede oluyor bazen çok bazen neredeyse hiç yok gözü kısınca daha artıyor falan denilmiş aynen öyle şöyle bir şeyin farkına vardım göz önünde uçuşan cisimleriniz varmı bunlar ışıkta belli olur benim tahminim bunlar baktığımız yerdeki cisimleri gölgelendiriyor birde sağ sol bakınca hareket ederler amaaa sabit bakınca gözün önünden yavaşça aşağı iner ve bu olayı yaratır özellikle siyah ve üzeri beyaz yazı birde telefon kullanırken öyle denk geliyor bazı yerlerde renkli çizgi gibi bazı görüntülerde yukarı kayma yapıyor sabit bakınca sanki o çizgi bir araya gelip ayrılıyor sanki gözün önünden bir şey geçiyor gibi bence olayın nedeni bu göz sıvısı içinde olan yüzen cisimler.

Birde bu cizimler gözleri çok yorarsak daha çok görünüyor tabi bemde psikolojik olarak hep takıyorum takmamak gerek ne olucaksa olur
Göz önündeki saydam şeylerin Sebebini biliyorum zaten , vitrues sıvısının yapısındaki değişikliklerden dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan Gün
Selam sokak lambalarındaki ışığı dağınık görme koyu arkaplandaki açık renkli ışıkları (tv, pc veya telefon) çift görme uçuşan cisim görme bende de var
15 nisan lazer ameliyat oldum ondan sonra başladı bu gözde uçuşan cisimler için doktora gitmiştim retina muayenesi oldum ardından doktor göz içindeki sıvıdan kaynaklı olup ciddi bir şey olmadığını söyledi son bir haftadır çift görmemin arttığını hissediyorum gözümü kısıncada çift görüyorum gözümde gözyaşı varkende sorunum astigmat ile alakalı olabilir ameliyattan sonra miyopum 0 landı ama astigmatım var diye biliyorum emin değilim çift görme için kontrol zamanımı bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan Gün
Sadece ışıklarda ya da ekranlarda değilmiş bugün dışarı çıktım ve bazı şeyleri çift gördüm

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Selam sokak lambalarındaki ışığı dağınık görme koyu arkaplandaki açık renkli ışıkları (tv, pc veya telefon) çift görme uçuşan cisim görme bende de var
15 nisan lazer ameliyat oldum ondan sonra başladı bu gözde uçuşan cisimler için doktora gitmiştim retina muayenesi oldum ardından doktor göz içindeki sıvıdan kaynaklı olup ciddi bir şey olmadığını söyledi son bir haftadır çift görmemin arttığını hissediyorum gözümü kısıncada çift görüyorum gözümde gözyaşı varkende sorunum astigmat ile alakalı olabilir ameliyattan sonra miyopum 0 landı ama astigmatım var diye biliyorum emin değilim çift görme için kontrol zamanımı bekliyorum
3 defa muane oldum ( adam akıllı) ama gözün sapasağlam diyolar ne bi gram derece nede gözde herhangi bir kusur var diyolar , zaten görmemde bulanıklık yok sadece anlatrığım şikayet var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Öztürk
Göz önündeki saydam şeylerin Sebebini biliyorum zaten , vitrues sıvısının yapısındaki değişikliklerden dolayı.
Hocam merhaba öncelikle 4 gün önce başladı ben de bu pislik.Çok araştırdım ve keratokonus adlı hastalık gördüm.Bu hastalığa sahip herkesde neredeyse bu var.Kocaelide pentacam(en ileri cihaz)ile detaylı kornea testi yaptırdım.Doktor sen de keratokonus yok dedi.Kuzenim de de aynı şikayet vardı.Keratokonus hastalığı çıktı onda.Ben hala olabileceğimi düşünüyorum.Pentacam kamerası ile korneanızı çektirin.yüksek ihtimal keratokonus hastasısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hocam merhaba öncelikle 4 gün önce başladı ben de bu pislik.Çok araştırdım ve keratokonus adlı hastalık gördüm.Bu hastalığa sahip herkesde neredeyse bu var.Kocaelide pentacam(en ileri cihaz)ile detaylı kornea testi yaptırdım.Doktor sen de keratokonus yok dedi.Kuzenim de de aynı şikayet vardı.Keratokonus hastalığı çıktı onda.Ben hala olabileceğimi düşünüyorum.Pentacam kamerası ile korneanızı çektirin.yüksek ihtimal keratokonus hastasısınız.
Hocam eski konulara mesaj yazmazsanız daha iyi olur

Atyxah

80+ Silver
O kadar hortlatan olmuş zaten.

Merak ettim son durum nedir @ReXnaTeCh hocam ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yamuk görme bulanık görme vb. Yok ben göz kuruluğundan şüphe ediyorum.

O kadar hortlatan olmuş zaten.

Merak ettim son durum nedir @ReXnaTeCh hocam ?
Aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Kaan
Dostum bi gelişme var mı lütfen söyler misin? Psikolojim bozuldu artık siyah üstüne beyaz yazıları yukarı doğru gölgeli çift gibi görüyorum Lütfen cevap verir misin ? çok çaresizim bundan önce gittiğimde doktor gözlerinde hiç bir sorun yok demişti...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom