Merhaba SAMP oynuyorum ve orada mod kurmak için .dff ve .txd adında 2 dosyayı bir program aracılığıyla kuruyoruz. bende bu şekilde yaptım fakat .dff uzantılı dosyayı GOM Player açıyor. bu yüzden de mod oyunda çalışmıyor ve hata veriyor. PC 2 gün önce formatlandı ve hiç kendim gidip .dff'yi açma programını GOM Player yapmadım nasıl düzelticem
Merhaba SAMP oynuyorum ve orada mod kurmak için .dff ve .txd adında 2 dosyayı bir program aracılığıyla kuruyoruz. bende bu şekilde yaptım fakat .dff uzantılı dosyayı GOM Player açıyor. bu yüzden de mod oyunda çalışmıyor ve hata veriyor. PC 2 gün önce formatlandı ve hiç kendim gidip .dff'yi açma programını GOM Player yapmadım nasıl düzelticem
açılmasını istediğim herhangi bir program yok mesela .txd uzantısında herhangi bir program açmıyor hangi programla açmak istersiniz diyor ama .dff'de direk GOM Player'a bağlıyor
.ddf ve .txd uzantılı dosyalar grafik dosyalarıdır. Bu dosyaları bir mod programı aracılığıyla orijinal dosyalar ile yer değiştirmek gerekiyor. Bu sayede modlanmış oluyor. Programın adı aklıma gelmedi. Gelirse yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heh hatırladım program IMG Tool. Bu programı indirip öncelikle oyun dosyaları içinden gta3.img dosyasını open yaparak açıyoruz. Daha sonra sendeki dff ve txd uzantılı dosyanın adı ne ise listeden buluyorsun. Find yaparak daha rahat bulursun. Bulduktan sonra üzerine sağ tıklayıp replace diyerek kendin indirdiğin modlu dff ve txd dosyası ile değiştiriyorsun. Sonra kaydedip çıkıyorsun ve mod oldu.