Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım için insanları çağırıp gasp ediyorlar.
nasıl yaniYardım için insanları çağırıp gasp ediyorlar.
bize bir kaç görüntü atabilirmisiniz?Yardım için insanları çağırıp gasp ediyorlar.
Bayağınasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
bize bir kaç görüntü atabilirmisiniz?
Yağmacılık var yani...Bayağı
Buldum klibi.Galiba kızılay araçları da çorba vb. dağıtmıyormuş, hatta kayıt altına alan biriyi ezdiği öne sürülüyor. Alper Biçer'in yayınında birisi anlattı klip alınmıştı galiba bulabilirsem atarım.
Bu olay tamamen bireysel bir hareket. Kızılay diye genellemek çok yanlış olur. Bölgede kameralar vs. aktif olmadığı için böyle olaylar olabilir.Galiba kızılay araçları da çorba vb. dağıtmıyormuş, hatta kayıt altına alan biriyi ezdiği öne sürülüyor. Alper Biçer'in yayınında birisi anlattı klip alınmıştı galiba bulabilirsem atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buldum klibi.
Hocam bizi kendileri çağırdı gittik. Yoğunluk yapma dediğiniz yeri anlatayım size. Kaymakamlıkdan havalimanına 20 km. 12 km yol gittim çıktım geri döndüm, çünkü o yoğunluk yapmayın dediğiniz yerde yol boyunda yıkılmış evlerde ne AFAD çalışanı ne itfaiye çalışanı ne de devlet vardı.Arama kurtarma ile ilgili eğitimi olmayanların gitmemesi lazım. Lütfen boşa yoğunluk yapmayın bölgelerde!!!