Yardım Goodbyedpi çalışmıyor

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp ile girmem gerekiyor nasil cozulur

Ekler

• IMG_1216.webp
    IMG_1216.webp
    1.8 MB · Hit: 7
Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp ile girmem gerekiyor nasil cozulur
Splitwire kullanmaya basladim bende , yukarida ki arkadasin yazdigi gibi. Cok daha pratik ve kullanisli. Kaspersky tarzi anti virus programlari , goodbyedpi i engelleyebiliyorken , splitwire de bu tarz bir sorun da yok.

Aynı sorunu bende yaşadım splitwire ile çözdüm daha güzel tek tıkla hallediyorsun sürekli açık kalıyor tekrar tekrar açmana gerek kalmıyor

Geri