Yardım Goodbyedpi çalışmıyor

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp ile girmem gerekiyor nasil cozulur

Ekler

• IMG_1216.webp
    IMG_1216.webp
    1.8 MB · Hit: 12
Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp ile girmem gerekiyor nasil cozulur
Splitwire kullanmaya basladim bende , yukarida ki arkadasin yazdigi gibi. Cok daha pratik ve kullanisli. Kaspersky tarzi anti virus programlari , goodbyedpi i engelleyebiliyorken , splitwire de bu tarz bir sorun da yok.

Aynı sorunu bende yaşadım splitwire ile çözdüm daha güzel tek tıkla hallediyorsun sürekli açık kalıyor tekrar tekrar açmana gerek kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,256
Üyeler
183,404
Son üye
bozukadam
Geri