Neler Yeni

Goodbyedpi nasıl kurulur

Sansar Salvo

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
birden fazla opsiyonları var farklı videolar izledim ama yapamadım. discorda giriyor ancak robloxa giremiyorum ve şuan tümden sildim. hangi sürümünü indirirsem hem roblox hem discord açabilirim?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam bende indirmek istiyorum güvenli midir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,233
İsim
1
team speak yeni güncelleme getirecek aynı discorda benziycek uygulama en mantıklısı o gibi artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kayra
birden fazla opsiyonları var farklı videolar izledim ama yapamadım. discorda giriyor ancak robloxa giremiyorum ve şuan tümden sildim. hangi sürümünü indirirsem hem roblox hem discord açabilirim?
Yapabilen varsa yazabilir mi? Ben de bütün çözümleri denedim lakin girmedi.(discorda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

team speak yeni güncelleme getirecek aynı discorda benziycek uygulama en mantıklısı o gibi artık
robloxa giremiyor discorda değil ki.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapabilen varsa yazabilir mi? Ben de bütün çözümleri denedim lakin girmedi.(discorda)

robloxa giremiyor discorda değil ki.
şuan deniyorum yapabilirsem buraya düşeceğim

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Teamspeak'te fırsat buldu umarım animeci ergenlerin panelcilerin gezindiği bir yer olmaz.

Baktım daha yeni discord'daki emojilere kadar kopyalamışlar adamlar teamspeak bence bundan yıllar sonra patlar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
@ardyata @kayrardawqq @quartle @Akman55 dostlar yapamayanlar için ben başardım

tarayıcınıza "Goodbyedpi türkey" yazın ve çıkan ilk siteye girin githup olması lazım, sağdan releases diyoruz ve alttaki goodbyedpi türkey.zip i indiriyoruz burdan karışık gibi gözüküyor ama yaparsınız. dosyayı inince masaüstüne ayıklıyoruz ve çıkan dosyadan türkeydnsrdir i çalıştırıyoruz alternative olanları çalıştırmayın. cmd açılınca ellemeyin açık kalsın ben şuan hem dc hem roblox giriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kayra
@ardyata @kayrardawqq @quartle @Akman55 dostlar yapamayanlar için ben başardım

tarayıcınıza "Goodbyedpi türkey" yazın ve çıkan ilk siteye girin githup olması lazım, sağdan releases diyoruz ve alttaki goodbyedpi türkey.zip i indiriyoruz burdan karışık gibi gözüküyor ama yaparsınız. dosyayı inince masaüstüne ayıklıyoruz ve çıkan dosyadan türkeydnsrdir i çalıştırıyoruz alternative olanları çalıştırmayın. cmd açılınca ellemeyin açık kalsın ben şuan hem dc hem roblox giriyorum
Hocam mesajda da bahsettiğim gibi bende hiçbir şekilde olmuyor. Sizde olduysa hayırlı olsun, sevindim adınıza. İyi oyunlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Fettah Özalp
Top Bottom