Neler Yeni

Goodram IRDM 64 GB 6000/30 6999TL

Msi B650 Tomahawk Wifi ile uyumlu mudur acaba? Anakartın kendi sitesinde göstermiyor.
Bu tüm ram'ler için bakabildiğimiz yabancı bir site vardı adını unuttum. Bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patriot için cl30 değerini veremediğine dair 1-2 yorum okumuştum. Aslı var mı bu işin, bilginiz var mı bu konuda hocam?
Yeni ram almıştım paketi açılmamış. Artık sebepsiz iade yapamıyoruz değil mi. Bu rami alırdım.

Msi B650 Tomahawk Wifi ile uyumlu mudur acaba? Anakartın kendi sitesinde göstermiyor.
Bu tüm ram'ler için bakabildiğimiz yabancı bir site vardı adını unuttum. Bilen var mı?

Patriot için cl30 değerini veremediğine dair 1-2 yorum okumuştum. Aslı var mı bu işin, bilginiz var mı bu konuda hocam?
hayır gayet veriyor dostum

Expo var mı bu ramlerde
Bulunduğu bilgisi verilmiş.
1745698651001.png

Expoda 6000/30 sıkıntisiz çalışıyor ben manuel 6200/28 şeklinde kullanıyorum 6400/26 denedim ama başarılı olamadim

Geri