Google aramada reklam

cankoc

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar biraz önce post açmıştım onunla ilgili araştırma yaparken aklıma geldi . Googlede ne aratırsam aratıyım ilk 3 veya 4. sırada bana o konu başlığında reklamalr göstermeye başladı bunun sebebi nedir ? nasıl halledebilirim bu soru

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    127 KB · Hit: 39
Arama sonucunuzu bir Browser Hijacker değiştiriyor olabilir, bu bağlamda AdwCleaner, olası zararlıyı temizleyecektir. Bunun dışında tarayıcınızda reklam engelleyici bulunması iyi olacaktır.

Arama sonucunuzu bir Browser Hijacker değiştiriyor olabilir, bu bağlamda AdwCleaner, olası zararlıyı temizleyecektir. Bunun dışında tarayıcınızda reklam engelleyici bulunması iyi olacaktır.
Çok teşekkür ederim 1 adet trojen ve 6 adet legacy buldu. sorunum düzeldi tekrardan sağol dost.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim 1 adet trojen ve 6 adet legacy buldu. sorunum düzeldi tekrardan sağol dost.
Malesef sevincim kursağımda kaldı yeniden başlattım pc yi devam ediyor sorun -_-

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Hit: 40
Son düzenleme:
Karantinaya alınız, ve sistem yeniden başladıktan sonra karantinadan temizleyiniz.

Geri