ALTENALT 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 78 Reaksiyon skoru 12 8 Eylül 2020 #1 Google Chrome da ara sıra görüntü kitleniyor alta alana kadar düzelmiyor sadece görsel fiziksel aktivite devam ediyor Son düzenleme: 8 Eylül 2020
Google Chrome da ara sıra görüntü kitleniyor alta alana kadar düzelmiyor sadece görsel fiziksel aktivite devam ediyor
Shlimazl 80+ Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 498 Reaksiyon skoru 180 8 Eylül 2020 #2 Darling yazmış: Google Chrome da ara sıra görüntü kitleniyor alta alana kadar duzelmiyor Devamı için tıklayın... Kendi konunu raporla yanlış başlık attım ya da çözüldü diye
Darling yazmış: Google Chrome da ara sıra görüntü kitleniyor alta alana kadar duzelmiyor Devamı için tıklayın... Kendi konunu raporla yanlış başlık attım ya da çözüldü diye
ALTENALT 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 78 Reaksiyon skoru 12 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shlimazl yazmış: Kendi konunu raporla yanlış başlık attım ya da çözüldü diye Devamı için tıklayın... Yada konuyu gerçekten sıkıntı çektiğim bir şeyle değiştireyim. Kusura bakma yeni aklıma geldi sıkıntı bende değerlendirelim dedim
Shlimazl yazmış: Kendi konunu raporla yanlış başlık attım ya da çözüldü diye Devamı için tıklayın... Yada konuyu gerçekten sıkıntı çektiğim bir şeyle değiştireyim. Kusura bakma yeni aklıma geldi sıkıntı bende değerlendirelim dedim