Sahsen opera gx kullaniyorum, ama ikisi arasindan secim yapacak olsam direkt chrome derim. Ama neden dersen mantikli bir şey soyliyemem arayuzu falan hosuma gidiyor oyle. Digerleri de bu yuzden yazmiyordur muhtemelenKimse neden yazmamış?
Bir edge kullanım rehberi yapacağım. Bakalım Edge'e transferler olacak mı?İşte ve evde her zaman Edge kullanıyorum. Sade, yormayan ve kullanımı kolay.
Chrome, Explorer gibi (resmen bir Alman ikinci dünya savaşı silahı misali) ağır vasıta varken en iyiydi. Sektörün tekelciliğinden ve neden o kadar güç tüketiyor bilmiyorum doğru dürüst ama o yorucu tarayıcıdan cidden nefret ediyorum.
Edge kraldır gözümde. Formattan sonra kurulu gelmesi zaten destek tarafının da ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. UF bir kere.
Birçok kişi popülerliğine yenik düşüyor. Aynı mini Opera ve GX saçmalığı gibi. Anlamıyorum cidden o yorucu browserlar neden?Bir edge kullanım rehberi yapacağım. Bakalım Edge'e transferler olacak mı?
Hadi Chrome neyse de Opera GX neden yani?Aynı mini Opera ve GX saçmalığı gibi. Anlamıyorum cidden o yorucu browserlar neden?
reklamı iyi yapıldı o yuzden.Hadi Chrome neyse de Opera GX neden yani?
Reklam engelleyici hepsinde var ve VPN verileriniz satılıyor. Yani gizli değil. Opera veri hırsızlığı yapıyor.VPN ve reklam engelleyici var diye