Google Chrome vs Microsoft Edge

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    35

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Google Chrome'un ana sayfasında google uygulamaları falan var. O hoş oluyor. Sağ üstte. Ama edge de dikey sekme çubuğu ile daha geniş bir çalışma alanı var. Karar veremedim hangisi iyi?
Hangisi NEDEN?

Kimse neden yazmamış?

Kimse neden yazmamış?
Sahsen opera gx kullaniyorum, ama ikisi arasindan secim yapacak olsam direkt chrome derim. Ama neden dersen mantikli bir şey soyliyemem arayuzu falan hosuma gidiyor oyle. Digerleri de bu yuzden yazmiyordur muhtemelen

Chrome bence daha çok hoşuma gidiyor.

İşte ve evde her zaman Edge kullanıyorum. Sade, yormayan ve kullanımı kolay.

Chrome, Explorer gibi (resmen bir Alman ikinci dünya savaşı silahı misali) ağır vasıta varken en iyiydi. Sektörün tekelciliğinden ve neden o kadar güç tüketiyor bilmiyorum doğru dürüst ama o yorucu tarayıcıdan cidden nefret ediyorum.

Edge kraldır gözümde. Formattan sonra kurulu gelmesi zaten destek tarafının da ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. UF bir kere.

İşte ve evde her zaman Edge kullanıyorum. Sade, yormayan ve kullanımı kolay.

Chrome, Explorer gibi (resmen bir Alman ikinci dünya savaşı silahı misali) ağır vasıta varken en iyiydi. Sektörün tekelciliğinden ve neden o kadar güç tüketiyor bilmiyorum doğru dürüst ama o yorucu tarayıcıdan cidden nefret ediyorum.

Edge kraldır gözümde. Formattan sonra kurulu gelmesi zaten destek tarafının da ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. UF bir kere.
Bir edge kullanım rehberi yapacağım. Bakalım Edge'e transferler olacak mı?

Opera kullanıyorum. VPN ve reklam engelleyici var diye. Başka da bir sebebi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri