Google Dalga Mı Geçiyor?

Reaksiyon skoru
87
Telefonda ve tablette telefon numarası olmadan google hesabı açabiliyorum fakat bilgisayarımda ne zaman yeni hesap oluşturmaya çalışsam telefon numarası istiyor ya da robot doğrulaması koyuyor gerçekten sinir bozucu : W Bunun bir çözümü var mı?

Telefonda ve tablette telefon numarası olmadan google hesabı açabiliyorum fakat bilgisayarımda ne zaman yeni hesap oluşturmaya çalışsam telefon numarası istiyor ya da robot doğrulaması koyuyor gerçekten sinir bozucu : W Bunun bir çözümü var mı?
telden hesabını aç pcde kullan

bilgisayardaki çözümünü sordum : D
PC'ye bluestacks, ya da MEmu, ya da LDPlayer ne boksa işte onu indir, ordan hesap oluştur sonra PC'deki google'dan o hesaba giriş yap.

Nasıl bir yöntem arıyorsun ki? İncele'ye tıklayıp indexAPhoneB0... diye devam eden tüm kodları silince tel no doğrulama istemiyor gibi bir çözüm mü arıyorsun?

PC'ye bluestacks, ya da MEmu, ya da LDPlayer ne boksa işte onu indir, ordan hesap oluştur sonra PC'deki google'dan o hesaba giriş yap.

Nasıl bir yöntem arıyorsun ki? İncele'ye tıklayıp indexAPhoneB0... diye devam eden tüm kodları silince tel no doğrulama istemiyor gibi bir çözüm mü arıyorsun?
yani

Yani şöyle ki, PC'ye bluestacks, ya da MEmu, ya da LDPlayer ne boksa işte onu indir, ordan hesap oluştur sonra PC'deki google'dan o hesaba giriş yap.
o anlamda söylemedim, incele kısmından hallediliyorsa sıkıntı yok, bu lazım tam da... her seferinde tel no istiyor arada aynısı tel ve tablette de oluyor elim kolum bağlı kalıyorum

o anlamda söylemedim, incele kısmından hallediliyorsa sıkıntı yok, bu lazım tam da... her seferinde tel no istiyor arada aynısı tel ve tablette de oluyor elim kolum bağlı kalıyorum
İncele'den halledilen bir yöntem yok, olamaz da. İncele'den öyle bir çözüm yapmaya kalkıyorsanız illegal bir şey yapmaya kalkmış olmanız anlamına gelir. Sonuçta web sitenin kodları ile oynuyorsunuz. (Tabii bir açık bulamazsınız oradan).

Benim yazdığım şey random bir örnekti
: D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayara Android emulator indir ordan hesap oluştur PC'den de hesaba giriş yap, sonra çok istersen Android Emulator'dan da hesaptan çıkış yap, hesap sadece PC'ye kalır. Bu kadar basit, "elim kolum bağlı" ne alaka ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri