Sürekli dalga geçildiğimiz bir arkadaş ortamında durmak mantıklı mı?

hocam e yuh yani bunuda biz söylemeyelim tabi ki mantıksız, kavga etmek tercihinize kalmış gücünüzü bilmiyorum ama sırf gururun için bile kavga edersin ha rasyonel olan o mu belki değil ama bazı yerlerde duygularını dinlersin boşuna yok onlar. İletişimi kesinlikle kesin biraz daha uğraşırlarsa da bileğinize kuvvet ne diyeyim

Bu ortama "arkadaş" denmez.

Bide hala arkadaşlıktan bahsediyorsun. Tam dalga geçerken yapıştır bir tane ağzına. Bariz bir şekilde güçlüysen sana fiziksel olarak karşılık vermez zaten büyük ihtimalle. Asla altında ezilme. Bizim sınıfta da var böyle bir tip senin yaşadığın durumu yaşıyorum. Fiziksel duygusal her şeyimle dalga geçiyor eleman ve bunun %90'ı arkamdan oluyor diğer arkadaşlarımdan duyuyorum bunu. Ne mal olduğunu bildiğim için uğraşmıyorum bile. Kendi kendilerine zevk alıp susuyorlar. Benim durumum senin bahsettiğin kadar rahatsız edici değil. Gizli fotoğraflarını falan çekiyorlarsa dava etme hakkın bile var, kişisel veri gizliliğinden. Dalga geçerken çok abartmadığı sürece görüldü at ''he he çok komik'' bile deme asıl bundan zevk alıyorlar zaten. Abarttığı zaman da ne yapman gerektiğini ilk cümlede söyledim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar sandığınızdan çok daha kötü bir hal aldı bu kadar iyi niyetli olmayın uyanık olun hocam.

kacıncı sınıfsın ona göre çözüm üretelim bu sene 1 aya lise bitiyo gel taze tavsiyeler atayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri