1985 te gogglemi vardı hocamArkadaşlar 1985'e alınca hiç bi şekilde görüntü yok. İnstagram da birisi gayet net şekilde görüntülüyor kanalına atıyor. O nerden yapıyor acaba?
Uydu görüntülerini kendileri zaten depoluyor. Sonradan bu programa yüklenmiş. Seçenek var ama instagram da ki adamda gözüküyor bende bulanıklık var sadece.1985 te internetmi vardı hocam
türkiyenin uydu fotoğrafları yıl fark etmeksizin genel olarak bulanık oluyor, yabancı bir ülkeye baktığınızda daha net görebiliyorsunuz,Uydu görüntülerini kendileri zaten depoluyor. Sonradan bu programa yüklenmiş. Seçenek var ama instagram da ki adamda gözüküyor bende bulanıklık var sadece.
Hocam instagramda bi arkadaş var o nerden ulaşıyor o zaman onu merak ettim.türkiyenin uydu fotoğrafları yıl fark etmeksizin genel olarak bulanık oluyor, yabancı bir ülkeye baktığınızda daha net görebiliyorsunuz,
eski uydu fotoğraflarında daha da bulanık olabilir bu görüntü
google ayarlarından bölgeyi türkiye değil başka bir ülkeye ayarlayıp türkiyenin uydu görüntülerini net şekilde görebilirsinHocam instagramda bi arkadaş var o nerden ulaşıyor o zaman onu merak ettim.
Saol kankam dün görmüştüm biri ABD yapıyordu öyle deniyim.google ayarlarından bölgeyi türkiye değil başka bir ülkeye ayarlayıp türkiyenin uydu görüntülerini net şekilde görebilirsin
Hocam değişmiyor bende ya siz nasıl yaptınız?google ayarlarından bölgeyi türkiye değil başka bir ülkeye ayarlayıp türkiyenin uydu görüntülerini net şekilde görebilirsin
ben konuyu biraz hatalı anlamışım. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi türkiyenin eski uydu görüntüleri yabancı ülkelere göre daha bulanık oluyor. instagramda paylaşım yapan bahsettiğin arkadaş abd'nin vs. değil de türkiyenin uydu görüntülerini paylaşıyorsa nasıl yaptığını maalesef ben de bilmiyorum.Saol kankam dün görmüştüm biri ABD yapıyordu öyle deniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam değişmiyor bende ya siz nasıl yaptınız?
Devlet yüzünden böyle diye biliyorum. işin garip tarafı ben mesela gürcistandayım gürcistan`ın uydu görüntüsü de bulanık görünüyor. Yüksek ihtimal devlet ile alakalı bir durum.türkiyenin uydu fotoğrafları yıl fark etmeksizin genel olarak bulanık oluyor, yabancı bir ülkeye baktığınızda daha net görebiliyorsunuz,
eski uydu fotoğraflarında daha da bulanık olabilir bu görüntü
Devlet yüzünden böyle diye biliyorum. işin garip tarafı ben mesela gürcistandayım gürcistan`ın uydu görüntüsü de bulanık görünüyor. Yüksek ihtimal devlet ile alakalı bir durum.
ben konuyu biraz hatalı anlamışım. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi türkiyenin eski uydu görüntüleri yabancı ülkelere göre daha bulanık oluyor. instagramda paylaşım yapan bahsettiğin arkadaş abd'nin vs. değil de türkiyenin uydu görüntülerini paylaşıyorsa nasıl yaptığını maalesef ben de bilmiyorum.
evet görüntüler daha net gibi. farklı bir sistem mi kullanıyor acaba? kendisine dm yoluyla ulaşmayı denemediysen bir de öyle dene bence.Bu arkadaş bi şekilde buluyor anlamadım bende.![]()
Uydudan Türkiye (@uydudanturkiye) • Instagram photos and videos
16K Followers, 74 Following, 95 Posts - See Instagram photos and videos from Uydudan Türkiye (@uydudanturkiye)www.instagram.com
Denedim hocam inşallah fark eder. Netliği geçtim bende hiç 1985 yılına alınca görüntü gelmiyor.evet görüntüler daha net gibi. farklı bir sistem mi kullanıyor acaba? kendisine dm yoluyla ulaşmayı denemediysen bir de öyle dene bence.
anladım dostum. başarılar.Denedim hocam inşallah fark eder. Netliği geçtim bende hiç 1985 yılına alınca görüntü gelmiyor.