Neler Yeni

Google Earth Pro eski görüntüler neden bulanık?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Muhammed efe
Arkadaşlar 1985'e alınca hiç bi şekilde görüntü yok. İnstagram da birisi gayet net şekilde görüntülüyor kanalına atıyor. O nerden yapıyor acaba?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Muhammed efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1985 te internetmi vardı hocam
Uydu görüntülerini kendileri zaten depoluyor. Sonradan bu programa yüklenmiş. Seçenek var ama instagram da ki adamda gözüküyor bende bulanıklık var sadece.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-11 225817.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-11 225817.png
    28.2 KB · Hit: 74

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Uydu görüntülerini kendileri zaten depoluyor. Sonradan bu programa yüklenmiş. Seçenek var ama instagram da ki adamda gözüküyor bende bulanıklık var sadece.
türkiyenin uydu fotoğrafları yıl fark etmeksizin genel olarak bulanık oluyor, yabancı bir ülkeye baktığınızda daha net görebiliyorsunuz,
eski uydu fotoğraflarında daha da bulanık olabilir bu görüntü

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Muhammed efe
türkiyenin uydu fotoğrafları yıl fark etmeksizin genel olarak bulanık oluyor, yabancı bir ülkeye baktığınızda daha net görebiliyorsunuz,
Hocam instagramda bi arkadaş var o nerden ulaşıyor o zaman onu merak ettim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Muhammed efe
google ayarlarından bölgeyi türkiye değil başka bir ülkeye ayarlayıp türkiyenin uydu görüntülerini net şekilde görebilirsin
Saol kankam dün görmüştüm biri ABD yapıyordu öyle deniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

google ayarlarından bölgeyi türkiye değil başka bir ülkeye ayarlayıp türkiyenin uydu görüntülerini net şekilde görebilirsin
Hocam değişmiyor bende ya siz nasıl yaptınız?

Son düzenleme:

Saintes Maries

80+ Bronze
Saol kankam dün görmüştüm biri ABD yapıyordu öyle deniyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam değişmiyor bende ya siz nasıl yaptınız?
ben konuyu biraz hatalı anlamışım. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi türkiyenin eski uydu görüntüleri yabancı ülkelere göre daha bulanık oluyor. instagramda paylaşım yapan bahsettiğin arkadaş abd'nin vs. değil de türkiyenin uydu görüntülerini paylaşıyorsa nasıl yaptığını maalesef ben de bilmiyorum.

CVaRy

80+
Devlet yüzünden böyle diye biliyorum. işin garip tarafı ben mesela gürcistandayım gürcistan`ın uydu görüntüsü de bulanık görünüyor. Yüksek ihtimal devlet ile alakalı bir durum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Muhammed efe
Devlet yüzünden böyle diye biliyorum. işin garip tarafı ben mesela gürcistandayım gürcistan`ın uydu görüntüsü de bulanık görünüyor. Yüksek ihtimal devlet ile alakalı bir durum.
ben konuyu biraz hatalı anlamışım. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi türkiyenin eski uydu görüntüleri yabancı ülkelere göre daha bulanık oluyor. instagramda paylaşım yapan bahsettiğin arkadaş abd'nin vs. değil de türkiyenin uydu görüntülerini paylaşıyorsa nasıl yaptığını maalesef ben de bilmiyorum.
Bu arkadaş bi şekilde buluyor anlamadım bende.

Saintes Maries

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,964
Üyeler
168,063
Son üye
huozlu
Top Bottom