❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Bunu ticarete nasıl döktünüz la :kekw: Birkaç dakikalık işlemdi. Bari bundan ücret istemeyin.

bende yaptım şansa numara falan istemedi bişey sorucam fotoğraf ta konu sahibi İngilizce konusuyor bizde öyle mi konuşmak zorundayız bilmiyorum.

vpnle bile böyle diyor

Bu hesap, Google AI Pro planına uygun değil​

Google AI Pro planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.

vpnle bile böyle diyor

Google AI Pro planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.
Daha önce google one aldın mı veya herhangi bir ücretli abonelik hali hazırda varm ı

alamayan varsa özelden yazsın yardımcı olayım

Bende kendi hesabımla yaptım, nasıl yaptığımı açıklayayım belki birine faydam olur,

• Google'da kayıtlı olan ödeme yöntemlerini sildim @ugurkrdmr'in paylaştığı link(https://payments.google.com/payments/u/0/home#settings/launchWipeout=true )
  • vpn ile amerika sunucularına bağlandım
  • etempmail'den bir mail adresi aldım ve konunun ilk mesajında bulunan 2. adıma geçtim direk
  • sonra burdan öğrenci mail adresini onayladım ve ödeme yöntemi sordu
  • iyizco'da bulunan sanal kart bilgilerimi girdim, rasgele bir amerika posta kodu girdim ve işlem tamamlandı
daha sonra vpn'i kapatabilirsiniz.

vpnle bile böyle diyor

Sayfayı yenileyin, sağ üstte açtığınız google hesabı mı açık kontrol edin.

Bakiye yetersiz diyor kartın limit ne kadar olmalı 88tl yapmıştım yine hata aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri