❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

ne edu mail ne numara aldım kendi numaramı girdim ve abd vpnle mail açtım oldu bende

enter verificiation code da kaldım yardımcı olur musunuz? bu edu ya gelen kodu nasıl girecem
yaptım sorun yok

Son düzenleme:
Patlayan hesaplar arasında abd numarası kullananlar da var mı? Hesapların neden patladığını netlersek ona göre hareket edelim. Bugün son gün demiş arkadaşlar. Ben de bugün halledeceğim önden netlemiş olayım.

Aynen öyle yaptım hocam telefondan yapınca numara da istemiyor zaten. İlk hesabın tüm kredileri bitmişti 2.sini yaptım telefondan onu kullanıyorum. Bu gidişle 3. hesabı da açarım veo3 çok kredi yiyor.
hocam telefondan nasil aliyoz ki ben gmail olusturdum bu veo 3 denen seyi nerden aliyoz

Niye ABD özel, son zamanlarda gözüme batıyor çoğu şey abd özel yapıyorlar.

Niye ABD özel, son zamanlarda gözüme batıyor çoğu şey abd özel yapıyorlar.
sadece abd değil
1751293587662.webp

benim hesap patladı sanırım tekrar giriş yapmamı söylüyo numaraya kod gidiyo ama numaradan tek seferlik kod alabiliyoruz yani patladı bir nevi

benim hesap patladı sanırım tekrar giriş yapmamı söylüyo numaraya kod gidiyo ama numaradan tek seferlik kod alabiliyoruz yani patladı bir nevi
hangi numara hocam ben kendi hesabım ve kendi edu hesabımla sıkıntısız yaptım bu işlemi vpn falan da açmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri