Neler Yeni

Google Hesabı Çalındı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Demir
Google hesabım çalındı ve çalındıktan sonra şifre değişikliği yaptım, 2 aşamalı doğrulama açtım, Daha sonra çalan kişi tel numarasını kaydetmişti, onu da sildim. Sosyal medya patformlarındaki şifrelerimi değiştirip onlar da da 2 aşamalıyı açtım.
Sorum şu ki; hala daha oturumun açık olduğu cihazlar kısmında ''Bilinmeyen cihazda 1 oturum'' şeklinde bir ifade var. Üstüne tıkladığımda oturumu kapat gibi bir seçenek çıkmıyor. Oturum ne zaman açıldığına dair bir ibare de yok. Ufak bir araştırma yaptım ve televizyon veya emülatörde oturum açmış olabilirsiniz diyorlardı ancak böyle bir durumda yok. Korkmamı gerektirecek bir şey var mı? Güvenliği daha fazla arttırmamın bir yolu var mı?
Şimdiden kıymetli mesajlarınız için teşekkürler.

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Google hesabım çalındı ve çalındıktan sonra şifre değişikliği yaptım, 2 aşamalı doğrulama açtım, Daha sonra çalan kişi tel numarasını kaydetmişti, onu da sildim. Sosyal medya patformlarındaki şifrelerimi değiştirip onlar da da 2 aşamalıyı açtım.
Sorum şu ki; hala daha oturumun açık olduğu cihazlar kısmında ''Bilinmeyen cihazda 1 oturum'' şeklinde bir ifade var. Üstüne tıkladığımda oturumu kapat gibi bir seçenek çıkmıyor. Oturum ne zaman açıldığına dair bir ibare de yok. Ufak bir araştırma yaptım ve televizyon veya emülatörde oturum açmış olabilirsiniz diyorlardı ancak böyle bir durumda yok. Korkmamı gerektirecek bir şey var mı? Güvenliği daha fazla arttırmamın bir yolu var mı?
Şimdiden kıymetli mesajlarınız için teşekkürler.
Çalındığını nerden anladınız yani herhangi bir şey oldumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet
Çalındığını nerden anladınız yani herhangi bir şey oldumu
Evet önce google bildirimi geldi. Daha sonra şifre değişikliği yaptığını gördüm. İnstagram ve tiktok hesapları da çalındı ayrıca.

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Evet

Evet önce google bildirimi geldi. Daha sonra şifre değişikliği yaptığını gördüm. İnstagram ve tiktok hesapları da çalındı ayrıca.
Hocam illaki birşeye bulaşmışsınızdır diye düşünüyorum çünkü o kişinin kendi kendine şifreyi tahmin etme ihtimali yok. Benimde geçen clash royale ve clash of clans hesapları çalindi epostama nasıl giriş yaptı bilmiyorum ama çok da fazla uğraşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Demir
elbette bunu biliyorum zaten. ancak ilk mesajımdaki sorunun cevabını merak ediyorum. bir yanıtınız var mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Eren Çamok
elbette bunu biliyorum zaten. ancak ilk mesajımdaki sorunun cevabını merak ediyorum. bir yanıtınız var mı acaba?
Güvenliği daha fazla arttırmanın bi yolu yok sanırım bekle bakalım biraz eğer bi hareket olmazsa korkmana gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Demir
Güvenliği daha fazla arttırmanın bi yolu yok sanırım bekle bakalım biraz eğer bi hareket olmazsa korkmana gerek yok
değerli mesajınız için teşekkür ederim. bi hareket olması halinde yeni bir konu açarım ya da aynı konudan mesaj atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,649
Üyeler
168,332
Son üye
Gizemm
Top Bottom