Neler Yeni

Çözüldü✓ Google hesabınızda şüpheli etkinlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Utku
bana ilk güvenlik uyarısı 26 şubatta gelmiş. 26 şubattan önce en yakın indirdiğim şey after effects için indirdiğim bir plugin ve tarihi 23 şubat. Ama indirdiğim bu pluginde sorun olsa 1 aydır bilgisayarımda yüklü şu ana kadar çalardı diye düşünüyorum...
Eklentileri de kontrol ettim. vidlq eklentisini 1 martta eklemişim yani sorun eklentilerde değil.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
An10im1i
bana ilk güvenlik uyarısı 26 şubatta gelmiş. 26 şubattan önce en yakın indirdiğim şey after effects için indirdiğim bir plugin ve tarihi 23 şubat. Ama indirdiğim bu pluginde sorun olsa 1 aydır bilgisayarımda yüklü şu ana kadar çalardı diye düşünüyorum...
Eklentileri de kontrol ettim. vidlq eklentisini 1 martta eklemişim yani sorun eklentilerde değil.
Hangi site veya veri tabanı kaynaklı yazar.
Hesabından sıfırlama yapıp dene. Mobil dahil cihazlardan çıkış lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Utku
Hangi site veya veri tabanı kaynaklı yazar.
Hesabından sıfırlama yapıp dene. Mobil dahil cihazlardan çıkış lazım.
Herhangi bir site gözükmüyor sadece Windows gözüküyor yani benim kullandığım cihazı gösteriyor.
Tüm cihazlardan çıkış yaptım. Çerezler, tarama geçmişi vs. hepsini de sildim.
Artık daha yapabileceğim bir şey kalmadı zaten. 1 aydır her şeyi denedim neredeyse.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Talat
Benimde bütün hesaplarım calındı bu warp vpn olayı ıle ugrastıktan sonra rusya ve arnavutluktan uğrastırtı ama geri aldım hesapları bendede bü tür şeyler gelip duruyor 2 faktörlü kimlik dogrulamam var tüm hesaplarımda artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Utku
Benimde bütün hesaplarım calındı bu warp vpn olayı ıle ugrastıktan sonra rusya ve arnavutluktan uğrastırtı ama geri aldım hesapları bendede bü tür şeyler gelip duruyor 2 faktörlü kimlik dogrulamam var tüm hesaplarımda artık
ben VPN ile girmedim ama hesaba. Google Hesabım sadece bilgisayarımda var. Kardeşim VPN'e kendi telefonunda kendi hesabını kullanırken girmiş. Yani benim hesaba VPN ile girilmedi sadece aynı interneti kullanıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bu hesap çalınma süresi ne kadar oldu? Yani bir anda mı çalındı yoksa benim gibi sürekli uyarılar geldi ve ondan sonra mı çalındı?

son olarak bilgisayarı full taradım ve herhangi bir virüs çıkmadı.

Son düzenleme:

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Talat
ben VPN ile girmedim ama hesaba. Google Hesabım sadece bilgisayarımda var. Kardeşim VPN'e kendi telefonunda kendi hesabını kullanırken girmiş. Yani benim hesaba VPN ile girilmedi sadece aynı interneti kullanıyoruz.

birde bu hesap çalınma süresi ne kadar oldu? Yani bir anda mı çalındı yoksa benim gibi sürekli uyarılar geldi ve ondan sonra mı çalındı?

son olarak bilgisayarı full taradım ve herhangi bir virüs çıkmadı.
bu kurulumları yaptım 4 saat sonra telefonuma email mesajları geldı aynı lol facebook origin epix games hesaplarım felan şifreleri degiştirildi diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Utku
arkadaşlar içim rahat etmedi format atmaya karar verdim. Umarım daha da şüpheli etkinlik uyarısı gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Utku
Arkadaşlar maalesef bugün 50 dk önce yine geldi format attığım bu yeni bilgisayarımda. Saatine baktığımda saat 12:48 de geldi. 12:48'de ise ben Youtube'da video izliyordum. Gerçekten niye hala uyarı geliyor bilmiyorum...
bence google boş sinyal atıyor çalacak olan adam eşşek değilse 1.5 aydır çalardı. Ayrıca pc ye format attım hala benim cihazdan kritik uyarı geliyor. Bence boş sinyal bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,934
Üyeler
172,754
Son üye
msrt
Top Bottom