- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam baktımda CPID kayıt zaten server kaydı oluyor. Direnç kaydı almayın diyorlar. Bu ne kaydı acaba. Yazılım kaydı hiç duymadım. Ama kamerada hiç korkum yok.yukarda kayıt işini mesajı düzenledim bak.
Hocam baktımda CPID kayıt zaten server kaydı oluyor. Direnç kaydı almayın diyorlar. Bu ne kaydı acaba. Yazılım kaydı hiç duymadım. Ama kamerada hiç korkum yok.yukarda kayıt işini mesajı düzenledim bak.
Hocam baktım şimdi bence pixel 9 pro almayın şarj hızı düşük (90 a 27 büyük fark) batarya kapasitesi düşük işlemcisi xiaomi 2.5 kat daha güçlü bunlardan ödün verip sırf kamerası bir tık daha iyi diye bence 9 pro alınmaz ki aşırı bir fark yok bildiğim kadarıyla bazı yerlerde 15 bile geçer.XD knk pixel serisine geçeceğim ya. Her konuda Xiaomi 15 den daha iyi işlemci dışında. Kompakt olmasıda avantaj. Gece çekimleri en iyi telefonmuş herhaldd
Hocam yapay zekaya sordum server kaydı ile aynı şeymiş.orası öyle saçma sapan marka modeller ne bicim özellikler var![]()
kullandıkları parça nirvana
örnek TECNO Camon 30 Pro 12+12 ram sony lens felan dolby vision 21 bin tl.
nothing coğu iphone dağa iyi kamera sahip ama ısınıyor garip yani piyasa şuan adam saymadın mal baş yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılım derken imei mi ? kçk mı diyorsun ?
3 yöntem var
1 server kaydı.
2.imeil kaydı.usb ile belli zaman geçince acılıyor.
3.kapak acılarak direnç kaydı. en sağlamı bu ama kapak açılıyor.
4 diyelim çift hat olunca 6 ay birine 6 ay birine takarak 1 sene kullabiliyorsun.
seneye 0 lanıyor birdağa kullanıyorsun.
5.en kötü yöntem passport kazık fiyat kaydı
telefon modele göre değişiyor bu yöntemler . 0lamada giden yöntemler mevcut.
Hocam şarj sorun değil be. Samaunglar 25 zatenHocam baktım şimdi bence pixel 9 pro almayın şarj hızı düşük (90 a 27 büyük fark) batarya kapasitesi düşük işlemcisi xiaomi 2.5 kat daha güçlü bunlardan ödün verip sırf kamerası bir tık daha iyi diye bence 9 pro alınmaz ki aşırı bir fark yok bildiğim kadarıyla bazı yerlerde 15 bile geçer.
ben bildiğimi anlattım server kaydı kçk yolla atan var uzaktan gördümHocam yapay zekaya sordum server kaydı ile aynı şeymiş.
Hocam şarj sorun değil be. Samaunglar 25 zaten
İşlemci vs.si de var hocam. Kamera farkı olarak bence bir fark yok.Hocam yapay zekaya sordum server kaydı ile aynı şeymiş.
Hocam şarj sorun değil be. Samaunglar 25 zaten
Her telefona yapılıyor mu hocam iphone vvo vs.?ben bildiğimi anlattım server kaydı kçk yolla atan var uzaktan gördümfarklı şekilleri var yapıyorlar çeşit çeşit millet.
bir ara uzaktan iphone kayıt atıranlar vardı garip sistemler var bilmiyoruz.
iphone yok hocam eskiden yapıyorlardı şimdi görmedim zor bence onlara bayadır uzağım o konulara.Her telefona yapılıyor mu hocam iphone vvo vs.?
Değişikmiş, neyse biz yd çayomiden devam etcez gibi duruyor o zaman.iphone yok hocam eskiden yapıyorlardı şimdi görmedim zor bence onlara bayadır uzağım o konulara.
onlar harici belli modelerde sorunsuz yapıyorlar ve zamanla geliyor ilk etap kayıt yok imei yok bakıyorsun pat ediyor geliyor bir an.
geçici yazılım atan var galiba imei tarzı iphone ama 0 landınmı ilk haline geliyor ekran kilidini felanda o şekilde yapanlar vardı.
boş şeyler uğraşyıroruz alıcan orta segment güzel telefon tr malı indirimden kullanıcan telefon verilen para haram gibi geliyor ama haram derken boş para mantıksız her sene yenisi çıkıyor elektronik hepsi aynıDeğişikmiş, neyse biz yd çayomiden devam etcez gibi duruyor o zaman.
Hocam ama 25k ya garantili anca s24fe var adam akıllı, birde 14 ultra var. Ha diceksiniz s24fe neyine yetmiyor ama ben aynı paraya daha iyisini almış oluyorum böyle yapıncaboş şeyler uğraşyıroruz alıcan orta segment güzel telefon tr malı indirimden kullanıcan telefon verilen para haram gibi geliyor ama haram derken boş para mantıksız her sene yenisi çıkıyo elektronik hepsi aynı![]()