Google Pixel 9 Pro va Xiaomi 15

XD knk pixel serisine geçeceğim ya. Her konuda Xiaomi 15 den daha iyi işlemci dışında. Kompakt olmasıda avantaj. Gece çekimleri en iyi telefonmuş herhaldd
Hocam baktım şimdi bence pixel 9 pro almayın şarj hızı düşük (90 a 27 büyük fark) batarya kapasitesi düşük işlemcisi xiaomi 2.5 kat daha güçlü bunlardan ödün verip sırf kamerası bir tık daha iyi diye bence 9 pro alınmaz ki aşırı bir fark yok bildiğim kadarıyla bazı yerlerde 15 bile geçer.

orası öyle saçma sapan marka modeller ne bicim özellikler var :D :D kullandıkları parça nirvana
örnek TECNO Camon 30 Pro 12+12 ram sony lens felan dolby vision 21 bin tl.
nothing coğu iphone dağa iyi kamera sahip ama ısınıyor garip yani piyasa şuan adam saymadın mal baş yarıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazılım derken imei mi ? kçk mı diyorsun ?
3 yöntem var
1 server kaydı.
2.imeil kaydı.usb ile belli zaman geçince acılıyor.
3.kapak acılarak direnç kaydı. en sağlamı bu ama kapak açılıyor.
4 diyelim çift hat olunca 6 ay birine 6 ay birine takarak 1 sene kullabiliyorsun.
seneye 0 lanıyor birdağa kullanıyorsun.
5.en kötü yöntem passport kazık fiyat kaydı :D
telefon modele göre değişiyor bu yöntemler . 0lamada giden yöntemler mevcut.
Hocam yapay zekaya sordum server kaydı ile aynı şeymiş.

Hocam baktım şimdi bence pixel 9 pro almayın şarj hızı düşük (90 a 27 büyük fark) batarya kapasitesi düşük işlemcisi xiaomi 2.5 kat daha güçlü bunlardan ödün verip sırf kamerası bir tık daha iyi diye bence 9 pro alınmaz ki aşırı bir fark yok bildiğim kadarıyla bazı yerlerde 15 bile geçer.
Hocam şarj sorun değil be. Samaunglar 25 zaten

Hocam yapay zekaya sordum server kaydı ile aynı şeymiş.

Hocam şarj sorun değil be. Samaunglar 25 zaten
ben bildiğimi anlattım server kaydı kçk yolla atan var uzaktan gördüm :D farklı şekilleri var yapıyorlar çeşit çeşit millet.
bir ara uzaktan iphone kayıt atıranlar vardı garip sistemler var bilmiyoruz.

Pixel 10 serisini bekle en azından xiaomi yerine saf android sorunsuz yazılım.

ben bildiğimi anlattım server kaydı kçk yolla atan var uzaktan gördüm :D farklı şekilleri var yapıyorlar çeşit çeşit millet.
bir ara uzaktan iphone kayıt atıranlar vardı garip sistemler var bilmiyoruz.
Her telefona yapılıyor mu hocam iphone vvo vs.?

Tensor işlemciyi başarısız buluyorum, Xiaomi 15 alınır geçilir.

Her telefona yapılıyor mu hocam iphone vvo vs.?
iphone yok hocam eskiden yapıyorlardı şimdi görmedim zor bence onlara bayadır uzağım o konulara.
onlar harici belli modelerde sorunsuz yapıyorlar ve zamanla geliyor ilk etap kayıt yok imei yok bakıyorsun pat ediyor geliyor bir an.
geçici yazılım atan var galiba imei tarzı iphone ama 0 landınmı ilk haline geliyor ekran kilidini felanda o şekilde yapanlar vardı.

Düşünmelik durum yok aslında
1749912645744.webp

1749912656975.webp

iphone yok hocam eskiden yapıyorlardı şimdi görmedim zor bence onlara bayadır uzağım o konulara.
onlar harici belli modelerde sorunsuz yapıyorlar ve zamanla geliyor ilk etap kayıt yok imei yok bakıyorsun pat ediyor geliyor bir an.
geçici yazılım atan var galiba imei tarzı iphone ama 0 landınmı ilk haline geliyor ekran kilidini felanda o şekilde yapanlar vardı.
Değişikmiş, neyse biz yd çayomiden devam etcez gibi duruyor o zaman.

Değişikmiş, neyse biz yd çayomiden devam etcez gibi duruyor o zaman.
boş şeyler uğraşyıroruz alıcan orta segment güzel telefon tr malı indirimden kullanıcan telefon verilen para haram gibi geliyor ama haram derken boş para mantıksız her sene yenisi çıkıyor elektronik hepsi aynı :)
mi 8 lite var :D 2018 alınma halen tık yok çalışıyor en son sıkıldım eve attım arada çocuğa eğiti video izletiyorum ondan :D :D kaç sene kullandım.

boş şeyler uğraşyıroruz alıcan orta segment güzel telefon tr malı indirimden kullanıcan telefon verilen para haram gibi geliyor ama haram derken boş para mantıksız her sene yenisi çıkıyo elektronik hepsi aynı :)
Hocam ama 25k ya garantili anca s24fe var adam akıllı, birde 14 ultra var. Ha diceksiniz s24fe neyine yetmiyor ama ben aynı paraya daha iyisini almış oluyorum böyle yapınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri