🔥İndirim Google play %50 indirim.

nawpor

80+
Reaksiyon skoru
285
Ödeme adımında gözüküyor sadece, bildirim gelmiyor hesapları kontrol edin şans eseri fark ettim.

Ekler

• IMG_20240727_005744.jpg
    IMG_20240727_005744.jpg
    57 KB · Hit: 1,625
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nadir hesaplarda var. Bazı hesaplarda %90.

Uygulama içi satın alımlarda mı bu indirim?

5 tl ye oyunlarda reklam bile kaldırmıyorlar, millet %90 indirim alırken benle adeta dalga geçmişler
Kral Platin seviyeyim bende 1 TL bile yok indirim. Genellikle çok alışveriş yapmayanlara veriyorlar teşvik için. Benim gibi birine verseler çat diye harcanacak çünkü.

Direkt uygulama için satın almada 5 TL düşürüyor. Fiyatı fark etmez. 6 TL olursa 1 TL ödersin.
5 tl ye oyunlarda reklam bile kaldırmıyorlar, millet %90 indirim alırken benle adeta dalga geçmişler
arkadaslar sadece uygulama ici degil ve sadece odeme adımında gozukuyor. rastgele bır sey secip al deyın play storeden varsa dırek cıkacak karsınıza

Kral Platin seviyeyim bende 1 TL bile yok indirim. Genellikle çok alışveriş yapmayanlara veriyorlar teşvik için. Benim gibi birine verseler çat diye harcanacak çünkü.
Arkadaşın dediği gibi alışveriş vb nadiren yapanlarda çıkıyor herkese gelmiyor. bize anca 300tl'ye 3tl indirim verir :D

%95 gelmiş eyvallah :D

Ben ödeme adımında veya bildirimlerde göremedim tam olarak nerde bu indirim

Ödeme adımında kart bilgilerini girdikten sonra mı çıkar acaba yoksa girmeden de indirim gözükmesi lazım mı

Geri