Ayarlar site ayarlı kısmında olan bildirim gönderme de hepsini veri ve izinleri sıfırlayarak dene bir de ^^Google'da sürekli reklam vb şeyler görmeye başladım uzantılar kısmında da sürekli tanımadığım ve eklemediğim eklentiler ortaya çıkıyor ne yapmalıyım.
Âvast ile tam tarama da yapabilirsin şüpheleniyorsanGoogle'da sürekli reklam vb şeyler görmeye başladım uzantılar kısmında da sürekli tanımadığım ve eklemediğim eklentiler ortaya çıkıyor ne yapmalıyım.
Oyunçeviri gibi sitelerden indir diğer adı sanı duyulmamışlar para kazanma uğruna saçma linkler koyuyoraga en son steamdan aldığım bi oyuna türkçe yama indirmiştim ordan kapmış olabilir mi
Hangi siteden indirdin ve yamayı kim yapmış ?aga en son steamdan aldığım bi oyuna türkçe yama indirmiştim ordan kapmış olabilir mi
gülü seven dikenine katlanır aga ^^oyun sakıncalı biraz :d
şöyle bişey buldu ama sorunum hala devam ediyor rica etsem konuyu uplayabilir misinizAyarlar site ayarlı kısmında olan bildirim gönderme de hepsini veri ve izinleri sıfırlayarak dene bir de ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:
Âvast ile tam tarama da yapabilirsin şüpheleniyorsan
Tövbe TövbeGoogle'da sürekli reklam vb şeyler görmeye başladım uzantılar kısmında da sürekli tanımadığım ve eklemediğim eklentiler ortaya çıkıyor ne yapmalıyım.