Google Sorunları Yaşıyorum

metekaan

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhabalar arkadaslar bundan yaklasik 2 hafta once ispanyada bulundum ve geldim. Fakat gelmem ile telefonumda problemler de basladi. İspanyaya giderken ve ispanyada hicbir seyi olmayan telefon turkiyeye gelince youtube gmail google play gibi uygulamalarda hata vermeye basladi. Sorun ise şöyle, youtubea gmaile ya da play store 3 kere ya da daha az giris yapmamdan sonra telefonu resetlemeden bir daha ne youtubea ne play storea ne gmaile giris yapamiyorum .girmeyi denedigimde ise o yukleme ekraninda cikan yuvarlak sonsuza dek dönüyor. Önbellekleri falan temizledim fakat hala daha bu sorun devam etmekte, yardimci olursaniz cok sevinirim.

Telefonunuz Avrupa'yı gördükten sonra Tr ye gelince kitlemiş kendini hocam o.O2

Telefonu resetlemek derken formatı mı kastediyorsunuz

Verilerinizi yedekleyip sıfırlayın. Avrupa'ya gitmeniz ile ilgilidir bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Telefonunuz Avrupa'yı gördükten sonra Tr ye gelince kitlemiş kendini hocam o.O2

Telefonu resetlemek derken formatı mı kastediyorsunuz
yok dostum yeniden baslatiyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verilerinizi yedekleyip sıfırlayın. Avrupa'ya gitmeniz ile ilgilidir bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
google verileri mi hocam? Bir de tam olarak nasil yapacagim verilerimizden olmayalim.

google verileri mi hocam? Bir de tam olarak nasil yapacagim verilerimizden olmayalim.
Hayır hocam kişisel verilerini yok olmaması için yedekle buluta veya bilgisayara. Daha sonra telefonu fabrika ayarlarına dön yap. Sorun çözülür.

Fabrika ayarlarına din yapınca tüm fotoğraflar rehber uygulamalar ve silinir. O yüzden önce yedekle sonra format at

Hayır hocam kişisel verilerini yok olmaması için yedekle buluta veya bilgisayara. Daha sonra telefonu fabrika ayarlarına dön yap. Sorun çözülür.

Fabrika ayarlarına din yapınca tüm fotoğraflar rehber uygulamalar ve silinir. O yüzden önce yedekle sonra format at
tamamdır hocam cok tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,391
Üyeler
189,438
Son üye
acesa
Geri