TahaCel
80+ Gold
Dahası
Teledonu yeni actim bu hata kapatiyor tekrar tekrar bunu bile zor yaziyorum yardim edin telefonum j7 prime 2 nasil cözücem
Google güncellemelerini kaldır düzelir. Bir süre sonra fixlenir hata o zaman güncellersin
Çok tesekkür ederim sabah sabah okula gidiyorum bu sorunla karsilastim kurtuldumGoogle güncellemelerini kaldır düzelir. Bir süre sonra fixlenir hata o zaman güncellersin
Bende işe yaramadıAyarlar - uygulamalar - Google play store - güncellemeleri kaldır. Daha sonra telefonu yeniden başlat. Düzelmesi gerekli
Bende işe yaramadı
Ayarlar - uygulamalar - Google play store (ve google play hizmetlerini de ayrıca yapman lazım) - depolama - verileri temizle.Arkadaşlar aynı sorun annemin telefonda var yaptım da olmadı telefon samsung j5 mi bir şey herhalde başka yolu var mı?
Bunlari y@ptim telefon kafayi 6ediAyarlar - uygulamalar - Google play store (ve google play hizmetlerini de ayrıca yapman lazım) - depolama - verileri temizle.
Ön bellek temizleyince kafayı yiyen telefon ilk defa duydum. İstersen bir sıfırla telefonuBunlari y@ptim telefon kafayi 6edi
zaman googleyi devre dışı bırak.Bende işe yaramadı