Neler Yeni

Google vs Google Go (Anket)

Google vs Google Go

• Google

Oylar: 6 100.0%
  • Google Go

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Sizce hangisi daha iyi?

Bence Google Go Google'dan daha iyi. Çünkü Google'da karşılaştığım bazı hatalarla Google Go'da karşılaşmadım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Google GO Google'nin Lite versiyonu mu?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Evet, öyle de diyebiliriz.
Hiç denemedim,deneme gereği duymadım çünkü telefondaki 16 GB depolama alanı yeterli oluyor.Deneyimim yok ama tavsiye eder misin mesela?Ne gibi artıları var?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç denemedim,deneme gereği duymadım çünkü telefondaki 16 GB depolama alanı yeterli oluyor.Deneyimim yok ama tavsiye eder misin mesela?Ne gibi artıları var?
Google kullanırken bazen şöyle bir sorun yaşıyorum; bir şey aratıyorum, girmek istediğim siteye tıklayınca siyah ekranla karşılaşıyorum ve Google donuyor.
Bu yüzden Google Go indirdim. Arama çubuğu alt tarafta olduğundan biraz farklı geldi ama bence gayet güzel. 👍
Bu arada kullandığım cihaz Redmi Note 8 aynı cihazı kullanıp Google siyah ekran sorunu yaşayanlarda varmış..
Ne gibi artıları var?
Sanırım veri tasarrufu kısmında biraz daha iyi. Onun dışında benim gibi siyah ekran vs. sorunu yaşıyorsanız ve tasarım anlamında (Arama çubuğunun konumu vs.) hoşunuza gittiyse yükleyebilirsiniz.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Google kullanırken bazen şöyle bir sorun yaşıyorum; bir şey aratıyorum, girmek istediğim siteye tıklayınca siyah ekranla karşılaşıyorum ve Google donuyor.
Bu yüzden Google Go indirdim. Arama çubuğu alt tarafta olduğundan biraz farklı geldi ama bence gayet güzel. 👍
Bu arada kullandığım cihaz Redmi Note 8 aynı cihazı kullanıp Google siyah ekran sorunu yaşayanlarda varmış..
Tamam hocam teşekkürler,aklımda bulunsun.
Senin sorunun için güzel bir çözüm olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom