Hiç denemedim,deneme gereği duymadım çünkü telefondaki 16 GB depolama alanı yeterli oluyor.Deneyimim yok ama tavsiye eder misin mesela?Ne gibi artıları var?Evet, öyle de diyebiliriz.
Google kullanırken bazen şöyle bir sorun yaşıyorum; bir şey aratıyorum, girmek istediğim siteye tıklayınca siyah ekranla karşılaşıyorum ve Google donuyor.Hiç denemedim,deneme gereği duymadım çünkü telefondaki 16 GB depolama alanı yeterli oluyor.Deneyimim yok ama tavsiye eder misin mesela?Ne gibi artıları var?
Sanırım veri tasarrufu kısmında biraz daha iyi. Onun dışında benim gibi siyah ekran vs. sorunu yaşıyorsanız ve tasarım anlamında (Arama çubuğunun konumu vs.) hoşunuza gittiyse yükleyebilirsiniz.Ne gibi artıları var?
Tamam hocam teşekkürler,aklımda bulunsun.Google kullanırken bazen şöyle bir sorun yaşıyorum; bir şey aratıyorum, girmek istediğim siteye tıklayınca siyah ekranla karşılaşıyorum ve Google donuyor.
Bu yüzden Google Go indirdim. Arama çubuğu alt tarafta olduğundan biraz farklı geldi ama bence gayet güzel.
Bu arada kullandığım cihaz Redmi Note 8 aynı cihazı kullanıp Google siyah ekran sorunu yaşayanlarda varmış..