Yardım Gördüğüm Audi Hangi Model Olabilir?

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,659
Station wagon siyah renk eski olmayan 2015 civarı olabilir. Sadece arkasını gördüm arkadaki sayılar da siyah renk olduğu için okuyamadım sadece kırmızı kare sembolünü gördüm. Rs6 olduğunu düşünmüyorum çünkü rs6 kadar kalıplı durmuyordu. Siz bana kırmızı kare olan modelleri söylerseniz ben de bulabilirim belki. Ayrıca araba yabancı plakaydı.

Station wagon siyah renk eski olmayan 2015 civarı olabilir. Sadece arkasını gördüm arkadaki sayılar da siyah renk olduğu için okuyamadım sadece kırmızı kare sembolünü gördüm. Rs6 olduğunu düşünmüyorum çünkü rs6 kadar kalıplı durmuyordu. Siz bana kırmızı kare olan modelleri söylerseniz ben de bulabilirim belki. Ayrıca araba yabancı plakaydı.
a4 sw olabilirmi hocam benim aklıma SW audi başka gelmiyor

İnternette baktığımda A ve RS serisi olarak iki station wagon çıktı o kırmızı kare sadece rs serilerinde varmış. Bence Rs4

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iles-2020-audi-rs4-tr-de-tek-1080167863/detay araç bumu hocam
Post automatically merged:

yada bu ? bu 2015 rs4 SW

audi-rs4-avant-spotted-in-usa-121.jpg

2014 rs6 ya da benzettim ya
Post automatically merged:

muhtemelen budur hocam yada rs 6dır
Eğer arkasındaki logo fake değilse :D yani a4 sw ye rs logosu koymadılarsa dediğiniz gibi ikisinden biri

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri