Yardım Gördüğünüze şaşıracaksınız: İntel vs AMD

Direkt bu tabloya bakıp karşılaştırmayı yapabilirsiniz.
1654721671984.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi kanalı önerirsin. Ben yıllardır buna inanıyorum.
Ekran kartı için zWORMZ diğer her şey için Hardware Unboxed.

MSI Afterburner verisi olan her kanal olur aslında. böyle grafikli kanallara bakmayın.

İ3 12100f çok acayip bir işlemci. 5600x i bile tokat manyağı yapıyor bazı oyunlarda. Hemde yarı fiyatından daha ucuza.
rtx 3080 ile test etmiş 1080p ultra da ryzen 5 5600x ile aynı değerler veriyor :D i5 12400f ile de boş yere 6 çekirdek almışısız şimdi iade edip i3 12100f alıyorum

Attığın teste 1 tane bile kanıt yok. i3 12100f hangi oyunda 5600x i tokat manyağı yapıyor merak ettim. Fiyatına göre sadece oyuncular için iyi bir işlemci olduğu kesin. Dandik anakartlarının pahalılığını da unutmayalım. Bu kadar insanın bir bildiği var ki amd alıyor. intel daha f/p olsa herkes intel alırdı.
Kimin amd yada intel aldığı beni ilgilendirmiyor. Gördüğümü yazdım sadece. Bu forumda intel övmek yasak sanırım. yemediğin laf kalmıyor yoksa.

Direkt bu tabloya bakıp karşılaştırmayı yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı için zWORMZ diğer her şey için Hardware Unboxed.

MSI Afterburner verisi olan her kanal olur aslında. böyle grafikli kanallara bakmayın.
Teşekkürler hocam.

11400f varken 5500 almak bana saçma geliyor.1000₺ ye b560 anakart satılıyor zaten.Ramleri de istediğin mhz değerine çekiyorsun.Amd artık çok pahalı geliyor bana.1600af ile 10400f ikinci el fiyatı aynı.Çok saçma valla.

12400f daha performanslı görünüyor. iade etmene gerek yok
ironi be hocam i3 12100f işlemci rtx 3080 1080p de r5 5600x ile aynı değerleri vermiş ona gülüyorum
hiç birinin kalbi kırılmasın diye hepsinin skorunu aynı tutmuş herhalde kral

Kimin amd yada intel aldığı beni ilgilendirmiyor. Gördüğümü yazdım sadece. Bu forumda intel övmek yasak sanırım. yemediğin laf kalmıyor yoksa.
Estağfurulullah kardeşim. İntel işlemciler ısnıyor, intel anakartları çok pahalı ve kötüler. Dolar bu seviyeye gelmeden aynı bütçeye güzel bir amd işlemci, işe yarayan bir anakart alıp ram işlemci OC yapmak çok daha mantıklıydı. ryzen am5 sokete geçildtiğinde intel lga 1700 soket için 13. nesil işlemcilerini çıkardığında bakalım piyasa nasıl şekillenecek.

Son düzenleme:
Estağfurulullah kardeşim. İntel işlemciler ısnıyor, intel anakartları çok pahalı ve kötüler. Dolar bu seviyeye gelmeden aynı bütçeye güzel bir amd işlemci, işe yarayan bir anakart alıp ram işlemci OC yapmak çok daha mantıklıydı. ryzen am5 sokete geçildiğinde lga 1700 soket için 13. nesil işlemcilerini çıkardığında bakalım piyasa nasıl şekillenecek.
i3 13100f i9 9900K performansını verse şaşırmam valla.

i3 13100f i9 9900K performansını verse şaşırmam valla.
Aarada kaç yıl var knk. Teknoloji aşırı hızlı gelişiyor. Normal yani yeni ekran kartlarının işlemcilerin eskisinden iyi olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,713
Üyeler
192,476
Son üye
Xnu_
Geri