Görev yöneticisinde RAM'lerimin hızı görünmüyor

arajmer

80+
Reaksiyon skoru
120
BIOS'ta 3200 MHz görünen RAM'lerimin frekansını görev yöneticisi üzerinde göremiyorum. Cpu-z ile baktığımda 3200mhz görünüyor. Eminim bu frekansta çalıştığına ama orada görünmemesi sinirimi bozuyor. Bunun çözümünü bilen var mı? BIOS güncel, W10 sürüm 1909.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    38.7 KB · Hit: 227
Selamlar. O kısım Windows güncellemeleri ile çok fazla kurcalandı ve bazı sürümlerde kaldırıldı, sonradan tekrar eklendi. En son çıkan sürümde eklenmiş olması lazım.

2004'ü elle kurmak istemiyorum şuan için. Güncelleme ile gelmesini bekliyorum. Onla düzelir mi sizce?

Güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum ben.

Bu arada cihaz laptop mı yoksa masaüstü mü? Ona göre konuyu gerekli yere taşıyacağım.

Masaüstü hocam. Tam olarak nerede açacağımı seçemedim. Forumladıkça bunları çözeriz bence :)

Tamamdır ben gerekli yere taşıyorum :)

BIOS'ta 3200 MHz görünen RAM'lerimin frekansını görev yöneticisi üzerinde göremiyorum. Cpu-z ile baktığımda 3200mhz görünüyor. Eminim bu frekansta çalıştığına ama orada görünmemesi sinirimi bozuyor. Bunun çözümünü bilen var mı? BIOS güncel, W10 sürüm 1909.
Ben 2004 sürümünü kullanıyorum, o sürümde RAM'lerin hızını ve kullanılan slot sayısı görülebiliyor.

2004 sürümü var bende de Ram 3466 MHz ancak orada 1733 MHz görünüyor.
1909 da 3466 MHz gösteriyordu.
Bi sorun teşkkil etmiyor tabi.

Geri