Neler Yeni

Görev Yöneticisindeki GPU bölümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı
Görev yöneticisi GPU bölümünde "Copy" nin görevi tam olarak nedir bilgisi olan var mı ? Bazen oyun oynarken takip ediyorum "copy" yüzdesel anlık olarak yükselebiliyor internette biraz araştırdım bulamadım.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    41.8 KB · Hit: 15

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
Bu, GPU'nun gerçekleştirdiği daha karmaşık işleme görevlerine paralel olarak verileri taşımak anlamına geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu, GPU'nun gerçekleştirdiği daha karmaşık işleme görevlerine paralel olarak verileri taşımak anlamına geliyor.
Hocam verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum fakat biraz daha sade olarak açıklayabilir misin tam olarak anlayamadım çünkü.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
Hocam verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum fakat biraz daha sade olarak açıklayabilir misin tam olarak anlayamadım çünkü.
:D Biri matematik dersi biri spor dersi gibi düşün... Matematiği yapıyor ama bir de veri taşıma işi yapıyor... İşte o veri taşıma işi amele işi, spor işi, ona copy işlemi demişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D Biri matematik dersi biri spor dersi gibi düşün... Matematiği yapıyor ama bir de veri taşıma işi yapıyor... İşte o veri taşıma işi amele işi, spor işi, ona copy işlemi demişler.
Teşekkür ediyorum bu daha açıklayıcı oldu benim için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,215
Üyeler
160,049
Son üye
lowrnsss
Top Bottom