Neler Yeni

Görseldeki arsa ileride değer kazanır mı?

melidoas6

80+ Silver
Hocam görseldeki sol taraf neredeyse dağ olmuş, orası nasıl düzlenecek ? Sağ taraf belki. Yine de çok anlamam.
Hocam düzeltmeden ev dikiyorlar insanlar artık o kadar aç gözlü tabi arsanın konumu, yapısı, toprağı vs önemli ama ankara genel olarak hatta Türkiye genel olarak dağlık arazi diyebiliriz . Akdeniz ve egede daha az bu olay. Bir yokuş var burada koca koca binaları diktiler anlam bile veremedim.

brkatl06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk Atlı
Hocam düzeltmeden ev dikiyorlar insanlar artık o kadar aç gözlü tabi arsanın konumu, yapısı, toprağı vs önemli ama ankara genel olarak hatta Türkiye genel olarak dağlık arazi diyebiliriz . Akdeniz ve egede daha az bu olay. Bir yokuş var burada koca koca binaları diktiler anlam bile veremedim.
Katılıyorum. Ülkemizin coğrafi şartları gereği km'lerce düzlük olan yer sayısı azdır. Böyle yaşamayı öğrendik. Soruma gelecek olursak benim bu hisseli parseldeki umudum. 4-5 seneye Marina ankara gibi bir dev sitenin vs. dikilip bana daire verilmesi. Tabi uzak ihtimal ama ümit...

melidoas6

80+ Silver
Katılıyorum. Ülkemizin coğrafi şartları gereği km'lerce düzlük olan yer sayısı azdır. Böyle yaşamayı öğrendik. Soruma gelecek olursak benim bu hisseli parseldeki umudum. 4-5 seneye Marina ankara gibi bir dev sitenin vs. dikilip bana daire verilmesi. Tabi uzak ihtimal ama ümit...
Duruma göre değişir ama imkansız değil şuan depremlerden dolayı yapılan yerler ve İstanbul'da kentsel dönüşüm planı olursa oralarda daha çok iş gücü vs olacağı için oralar yapılır ama belli olmaz ankara giderek gelişmekte ve büyümekte olabilir hocam

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
hocam oranı9n tamamını mıo satın alackasın

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Etrafında yerleşim yerleri gözüküyor tabi görsel kaç yılına ait bilmiyorum. Baya değerli bir yer bence

brkatl06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk Atlı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Semih Boran
Mühyeye, Karataş'a vs. imar geldi galiba. Emin değilim. Başkentgaz Mamak Kusunlar'a, Çankaya Yakupabdal ve Karataş'a gaz hattı döşeyecekmiş sanırsam ama Yakupabdal'ın ve Karataş'ın belli bir imar planı olmadığından mı ne başkentgaz henüz bir şey yapmamış. Kusunlar'a döşemişler sanırsam. Aşağı Dikmen yani Dumlupınar sınırlarını doldurmadan oralara sıra gelir mi tam emin değilim. İmrahor vadisi projesinden dolayı sizin gösterdiğiniz bölge kısa sürede imara açılabilir diye düşünüyorum.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Merhaba, babadan kalan bir arsa var. Sinpaş marina Ankara karşısında, Eymir gölünün yanında. Sizce bu arsaya imar gelir mi? Gelirse kaç yıla gelir? Konut dikerler mi sinpaş marina gibi... Şu an otlakiye olarak geçiyor.
Arsanın konum bilgisi: Ankara çankaya mühye ada: 158 parsel no: 1
Not: Bu arsanın tamamı değil ufak bir kısmı bize ait.
köy kesimi gibi duruyor zaten eymir çevresinde fazla bina yoktu sanırım 4-5 yıldan aşağı kesinlikle gelmez

brkatl06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk Atlı
Mühyeye, Karataş'a vs. imar geldi galiba. Emin değilim. Başkentgaz Mamak Kusunlar'a, Çankaya Yakupabdal ve Karataş'a gaz hattı döşeyecekmiş sanırsam ama Yakupabdal'ın ve Karataş'ın belli bir imar planı olmadığından mı ne başkentgaz henüz bir şey yapmamış. Kusunlar'a döşemişler sanırsam. Aşağı Dikmen yani Dumlupınar sınırlarını doldurmadan oralara sıra gelir mi tam emin değilim. İmrahor vadisi projesinden dolayı sizin gösterdiğiniz bölge kısa sürede imara açılabilir diye düşünüyorum.
İmrahor projesini ilk defa duydum. İptal edildiği yazıyor doğru mu?

Top Bottom