Hepsi çok güzel oyun ama 1.oyun diğerlerine göre az daha kaliteli sonra 3 sonra 2 zaten almışsınız sırasıyla oynayınen iyi crysis oyunu hangişsi gorsellerden
oyle yaptım zaten o zaman 2 denmi başlamalıyım 3 denmiHepsi çok güzel oyun ama 1.oyun diğerlerine göre az daha kaliteli sonra 3 sonra 2 direk üçünün satıldığı paketi alın bence epicdem
ben tr dublaj var diye aldım şimdi çok kararsızım 1 baktım ama grafikleri cok kotu geldi onu oynamam 2 de seslendirme yok ben 3 ten baslayıp sonra 2 yemi geçsem acabaOynanış olarak 3. oyun, Hikaye ve hikayenin işlenişi olarak 1. oyun. Ama 2.oyun da kötü değil fakat ana karakterin konuşmuyor olması yönüyle aşağı kalıyor.
ben oynadamım ama genel olarak oynayanlar 2 nin en kötü cryis olduğunu söyluyorlaren iyi crysis oyunu hangişsi gorsellerden
2.oyunda prophet giysiyi başka birine giydirip kendi intahar ediyo zaten oyunun başında arasahne olarak varOynanış olarak 3. oyun, Hikaye ve hikayenin işlenişi olarak 1. oyun. Ama 2.oyun da kötü değil fakat ana karakterin konuşmuyor olması yönüyle aşağı kalıyor.
3.oyunda giysi kendi kendime konuşuyor prophet yok giysinin içineben tr dublaj var diye aldım şimdi çok kararsızım 1 baktım ama grafikleri cok kotu geldi onu oynamam 2 de seslendirme yok ben 3 ten baslayıp sonra 2 yemi geçsem acaba
Grafik olaral 1.oyun hala sistemleri zorlayan bi oyun zamanına göre çok çok iyi sayılıyordu serisin en iyi oyunu zaten 1.oyunu açık dünya sayılmasada biraz serbestlik veriyorben tr dublaj var diye aldım şimdi çok kararsızım 1 baktım ama grafikleri cok kotu geldi onu oynamam 2 de seslendirme yok ben 3 ten baslayıp sonra 2 yemi geçsem acaba
o zaman ilk dublajı merak ettigim için 3 ile baslıyayaım sonra 1 sonra 2 bana gore hikayenin gidastı onemli degil2.oyunda prophet giysiyi başka birine giydirip kendi intahar ediyo zaten oyunun başında arasahne olarak var
Mesaj otomatik birleştirildi:
3.oyunda giysi kendi kendime konuşuyor prophet yok giysinin içine
Crysis oyunlarını baya sevdiğim için ilgiliyim bu konuda
Grafik olaral 1.oyun hala sistemleri zorlayan bi oyun zamanına göre çok çok iyi sayılıyordu serisin en iyi oyunu zaten 1.oyunu açık dünya sayılmasada biraz serbestlik veriyor
3 oyunda da varo zaman ilk dublajı merak ettigim için 3 ile baslıyayaım sonra 1 sonra 2 bana gore hikayenin gidastı onemli degil