Neler Yeni

Gorsellerden hangi crysis oyunu

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
en iyi crysis oyunu hangişsi gorsellerden

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-30 201830.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-30 201830.png
    406.6 KB · Hit: 43

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
EmreE
en iyi crysis oyunu hangişsi gorsellerden
Hepsi çok güzel oyun ama 1.oyun diğerlerine göre az daha kaliteli sonra 3 sonra 2 zaten almışsınız sırasıyla oynayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birbiriyle bağlantılı hepsi

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi çok güzel oyun ama 1.oyun diğerlerine göre az daha kaliteli sonra 3 sonra 2 direk üçünün satıldığı paketi alın bence epicdem
oyle yaptım zaten o zaman 2 denmi başlamalıyım 3 denmi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
EmreE
Sırasıyla oyna hepsi birbiriyle bağlantılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolga
Oynanış olarak 3. oyun, Hikaye ve hikayenin işlenişi olarak 1. oyun. Ama 2.oyun da kötü değil fakat ana karakterin konuşmuyor olması yönüyle aşağı kalıyor.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
Oynanış olarak 3. oyun, Hikaye ve hikayenin işlenişi olarak 1. oyun. Ama 2.oyun da kötü değil fakat ana karakterin konuşmuyor olması yönüyle aşağı kalıyor.
ben tr dublaj var diye aldım şimdi çok kararsızım 1 baktım ama grafikleri cok kotu geldi onu oynamam 2 de seslendirme yok ben 3 ten baslayıp sonra 2 yemi geçsem acaba

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
EmreE
2.oyunda prophet giysiyi başka birine giydirip kendi intahar ediyo zaten oyunun başında arasahne olarak var

ben tr dublaj var diye aldım şimdi çok kararsızım 1 baktım ama grafikleri cok kotu geldi onu oynamam 2 de seslendirme yok ben 3 ten baslayıp sonra 2 yemi geçsem acaba
3.oyunda giysi kendi kendime konuşuyor prophet yok giysinin içine

Crysis oyunlarını baya sevdiğim için ilgiliyim bu konuda

Grafik olaral 1.oyun hala sistemleri zorlayan bi oyun zamanına göre çok çok iyi sayılıyordu serisin en iyi oyunu zaten 1.oyunu açık dünya sayılmasada biraz serbestlik veriyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
2.oyunda prophet giysiyi başka birine giydirip kendi intahar ediyo zaten oyunun başında arasahne olarak var

3.oyunda giysi kendi kendime konuşuyor prophet yok giysinin içine

Crysis oyunlarını baya sevdiğim için ilgiliyim bu konuda

Grafik olaral 1.oyun hala sistemleri zorlayan bi oyun zamanına göre çok çok iyi sayılıyordu serisin en iyi oyunu zaten 1.oyunu açık dünya sayılmasada biraz serbestlik veriyor
o zaman ilk dublajı merak ettigim için 3 ile baslıyayaım sonra 1 sonra 2 bana gore hikayenin gidastı onemli degil

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
1-2-3 şekilinde oynamazsan hikayeden gram bir şey anlamazsın crysis hikayesi kafa çalıştırmayı ister
hikaye önemli değil diyorsan fark etmez

PNSHER

80+ Bronze
İlk oyunun grafik bakımından halen gideri var. Sırasıyla oynamanızı tavsiye ederim.

Top Bottom