Neler Yeni

Görünmez perde nedir?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba, ben belli ürünlerin fotoğrafını çekip sonra remove.bg adlı sitede arkasını beyaz yapıyorum. Çift iş yani. Biri bana görünmez perde gibi bir şey var ürünü üstünde çekiyorsun aynı şekilde oluyor dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Fotoğraf çekip sitede arkayı beyaz yap vs derken hem foto kalitesi düşüyor hem çok zamanım gidiyor bana öneri verirseniz çok sevinirim. İlla bu olacak diye bir şey yok başka kolay nasıl olabilir?

En İyi Cevap
1
yeşil perde ile oluyor yanlış bilmiyorsam

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Merhaba, ben belli ürünlerin fotoğrafını çekip sonra remove.bg adlı sitede arkasını beyaz yapıyorum. Çift iş yani. Biri bana görünmez perde gibi bir şey var ürünü üstünde çekiyorsun aynı şekilde oluyor dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Fotoğraf çekip sitede arkayı beyaz yap vs derken hem foto kalitesi düşüyor hem çok zamanım gidiyor bana öneri verirseniz çok sevinirim. İlla bu olacak diye bir şey yok başka kolay nasıl olabilir?
O yeşil perde değilmiydi? cahilim bu konuda yanlışım var ise affola.

ege göçmen

80+ Bronze
herhangi bir yeşil perde alıyorsunuz
bunu öneririrm ama biraz pahalı

sonra program aracağıyla arkayı görünmez yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu buldum f/p 80 yorum var coğu kişi sorun yaşamamış

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya
herhangi bir yeşil perde alıyorsunuz
bunu öneririrm ama biraz pahalı

sonra program aracağıyla arkayı görünmez yapıyorsunuz

bunu buldum f/p 80 yorum var coğu kişi sorun yaşamamış
yayıncılık için değil normal satıcağım ürünü üzerine koyup arkayı beyaz yapıcam sadece. O yüzden çok pahalı olmaması daha iyi olur

Birde hangi program üzerinden arkası beyaz yapılıyor?

ege göçmen

80+ Bronze
Ya

yayıncılık için değil normal satıcağım ürünü üzerine koyup arkayı beyaz yapıcam sadece. O yüzden çok pahalı olmaması daha iyi olur

Birde hangi program üzerinden arkası beyaz yapılıyor?
Youtubırlar be yayıncılar obs üzerinde yapıyor ama fotoğraf için olan programı bilmiyorum google den aratıp bulabilirsin en uygun programı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Onu almak şart değil. Genellikle yeşil renk kullanılmadığı için arkaya yeşil renkli perde koyuyorlar. Program ile de yeşil renkli yere resim koyuyorlar veya siliyorlar.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T
Onu almak şart değil. Genellikle yeşil renk kullanılmadığı için arkaya yeşil renkli perde koyuyorlar. Program ile de yeşil renkli yere resim koyuyorlar veya siliyorlar.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi kazancı perdeye vermek saçma en kıss sürede green perde alayım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
T

Teşekkür ederim. Dediğim gibi kazancı perdeye vermek saçma en kıss sürede green perde alayım.
Çarşıdan arka planı kaplayacak şekilde yeşil renk perde alın o da olur.
Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,164
Üyeler
161,404
Son üye
pulcuzade
Top Bottom