Öneri Görüntü Ağırlıklı Monitör Önerisi

cagryilmz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhaba dostlar ben tasarım işi yapıyorum bu sebeple kendime renkleri büyük bir ölçüde doğru vericek görüntü ağırlıklı bir monitör arıyorum desteğinizi rica ediyorum.
Not: 27 inç olursa çok sevinirim, bu paraya 2k olursa daha çok sevinirim, gecikme veya hertz benim için çok önemli değil oyun oynamıyorum.

bütçene ve isteklerin doğrultusunda şöyle bir şey var fakat tepki süresi ile yenileme hızı oldukça düşük :
https://www.hepsiburada.com/ktc-h27...gn=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey

bana sorarsan 1000 lira daha ekleyip bu monitörün hem tepki hemde yenileme hızı iyi olan bi monitörde alabilirsin :
hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00009S548J?magaza=Hepsiburada&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçene ve isteklerin doğrultusunda şöyle bir şey var fakat tepki süresi ile yenileme hızı oldukça düşük :
https://www.hepsiburada.com/ktc-h27t27-27-100-hz-hdmi-display-port-2560-1440-freesync-wqhd-ips-flat-monitor-p-HBCV00007A2GLS?magaza=BOZDAN Teknoloji&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey

bana sorarsan 1000 lira daha ekleyip bu monitörün hem tepki hemde yenileme hızı iyi olan bi monitörde alabilirsin :
hepsiburada.com/fazeon-x27f180qp-27-180hz-0-5ms-fast-ips-qhd-1-07b-color-depth-8-bit-frc-hdmi-2-dp-2-pivot-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00009S548J?magaza=Hepsiburada&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey
2. likte sorun olmuş galiba

Cevabın için teşekkür ederim. 27 inç veya 2k düşünmediğimiz takdirde öneriniz ne olurdu? KTC markasını ilk defa duyuyorum biraz da fiyat nasıl değişicek onu merak ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler tekrardan.

Cevabın için teşekkür ederim. 27 inç veya 2k düşünmediğimiz takdirde öneriniz ne olurdu? KTC markasını ilk defa duyuyorum biraz da fiyat nasıl değişicek onu merak ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler tekrardan.
yani tek şartınız ıps panel mi olursa diyemi soruyorsunuz ? öyle olursada 2binden başlar öyle devam eder diğer özellikleri arttıkça

Geri