Görüntü Ekrana Sığmıyor

Between

80+
Reaksiyon skoru
3
İllaki herkes yaşamıştır, ara sıra monitorde'ki ekran taşıyor ve monitor'un üzerinde bulunan auto seçeneğine basdığımızda otomatikmen düzeliyordu. Birkaç gündür sık sık olmaya başladı ve o auto tuşu bile bir işe yaramamaya başladı. Kalıcı bir çözümü varmı bunun?

Görüntü kablonu kontrol et benim pc de kablo gevşeyince autoya bassamda düzelmiyor

Monitörün çözünürlüğü nedir ayrıca tam olarak neyden bahsediyorsunuz?

Görüntü almanı sağlayan kablon bozulmuş olabilir aynı şey benim de başıma geldi.

vga kablo kullanıyorsundur muhtemelen sorun vga da

Kardeşim aynısı bende de oluyordu elle Manuel olarak düzelttim ve bir daha çözünürlüğü ellemediğim sürece olmadı

Görüntü almanı sağlayan kablon bozulmuş olabilir aynı şey benim de başıma geldi.
Sistemi yeni aldım lakin kabloları yaklaşık 6-7 senedir değiştirmedim :D Büyük ihtimal dediğiniz gibi

Görüntü Kablonda Kırık Veya Kopuk Olabilir Değiştirirsen Düzelir Bende Aynı Sorundan Muzdariptim Kabloyu Değiştirdim Düzeldi .

İllaki herkes yaşamıştır, ara sıra monitorde'ki ekran taşıyor ve monitor'un üzerinde bulunan auto seçeneğine basdığımızda otomatikmen düzeliyordu. Birkaç gündür sık sık olmaya başladı ve o auto tuşu bile bir işe yaramamaya başladı. Kalıcı bir çözümü varmı bunun?
WİNDOWS 10 ise görüntü ayarlarına gir ölçeklemeye bir bak ben 100 kullanıyom sen bir bak ona.

Geri