Neler Yeni

GÖRÜNTÜ GELMİYOR, HDM 1 NO SİGNAL HATASI

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var hdm 1 no SİGNAL HATASI alıyorum. Monitörün asus vg24vq ekran kartım asus tuf evo rx 5600 x display port kablom var ama no SİGNAL hdm1,4 hatası alıyorum

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var hdm 1 no SİGNAL HATASI alıyorum. Monitörün asus vg24vq ekran kartım asus tuf evo rx 5600 x display port kablom var ama no SİGNAL hdm1,4 hatası alıyorum
Aynı sorun bendede var yaptıysan nolur banada yazarmısın

samet4747

80+ Platinum
ramleri çıkartıp takınca oldu bende

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Görüntü gelmemesinin sebebi ram den dolayı olur. Çıkarıp tekrar takmayı, farklı slotlara tamayı deneyin. Olmadı ekran kartını çıkarıp tekrar takın. Son ihtimal olarak monitör üzerinden displayport seçili olduğunu kontrol edin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Görüntü kablosunu ekran kartına takın.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var yaptıysan nolur banada yazarmısın
ASUS VG24VQ model monitör ile bu sorunu yaşamıştım. Kabloları söküp çıkardım. Ekran kartı ve monitör girişlerini düzgünce kontrol ettim saglam şekilde bagladım. En son da güç kaynagının kablosunu saglam bir şekilde taktım öyle çözüldü benim sorunum.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
ramleri çıkartıp takınca oldu bende
Bende yaptım ama sorun o değil bende hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanöıyor lütfen bilen varsa baksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASUS VG24VQ model monitör ile bu sorunu yaşamıştım. Kabloları söküp çıkardım. Ekran kartı ve monitör girişlerini düzgünce kontrol ettim saglam şekilde bagladım. En son da güç kaynagının kablosunu saglam bir şekilde taktım öyle çözüldü benim sorunum.
Bak şimdi bende Hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanmıyor hangi tuş onaylama tuşu monitör asus tuf vg24vq monitör

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yaptım ama sorun o değil bende hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanöıyor lütfen bilen varsa baksın

Bak şimdi bende Hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanmıyor hangi tuş onaylama tuşu monitör asus tuf vg24vq monitör
Monitörün arkasında 4 adet tuş ve 1 adet analog var belki onlar sana yardımcı olur. En alttaki tuş kapatma tuşu tabi ona basma :)

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Görüntü gelmemesinin sebebi RAM den dolayı olur. Çıkarıp tekrar takmayı, farklı slotlara tamayı deneyin. Olmadı ekran kartını çıkarıp tekrar takın. Son ihtimal olarak monitör üzerinden displayport seçili olduğunu kontrol edin.
Ha işte sen biliyon her şey tmm hdmi seçili bendeki kablo Display port şimdü seçmek için yer var ama onaylama tuşy hangisi

Monitörün arkasında 4 adet tuş ve 1 adet analog var belki onlar sana yardımcı olur. En alttaki tuş kapatma tuşu tabi ona basma :)
Biliyorum bir şeyi onaylama tuşu hangisi işte hepsine tıklıyom seçmiyor

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Ha işte sen biliyon her şey tmm hdmi seçili bendeki kablo Display port şimdü seçmek için yer var ama onaylama tuşy hangisi
analog var ya arkasında ona düz bas. Sag sol kuzey güney yaparsan hareket ettirmiş olursun.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU

Biliyorum bir şeyi onaylama tuşu hangisi işte hepsine tıklıyom seçmiyor
Monitör tuşları hakkında bilgim yok maalesef. Biraz kurcalayıp bulabilirsiniz. Olmadı google den araştırın tuşları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom