Aynı sorun bendede var yaptıysan nolur banada yazarmısınArkadaşlar yardıma ihtiyacım var hdm 1 no SİGNAL HATASI alıyorum. Monitörün asus vg24vq ekran kartım asus tuf evo rx 5600 x display port kablom var ama no SİGNAL hdm1,4 hatası alıyorum
ramleri çıkartıp takınca oldu bendeArkadaşlar yardıma ihtiyacım var hdm 1 no SİGNAL HATASI alıyorum. Monitörün asus vg24vq ekran kartım asus tuf evo rx 5600 x display port kablom var ama no SİGNAL hdm1,4 hatası alıyorum
Görüntü kablosunu ekran kartına takın.Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var hdm 1 no SİGNAL HATASI alıyorum. Monitörün asus vg24vq ekran kartım asus tuf evo rx 5600 x display port kablom var ama no SİGNAL hdm1,4 hatası alıyorum
ASUS VG24VQ model monitör ile bu sorunu yaşamıştım. Kabloları söküp çıkardım. Ekran kartı ve monitör girişlerini düzgünce kontrol ettim saglam şekilde bagladım. En son da güç kaynagının kablosunu saglam bir şekilde taktım öyle çözüldü benim sorunum.Aynı sorun bendede var yaptıysan nolur banada yazarmısın
Bende yaptım ama sorun o değil bende hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanöıyor lütfen bilen varsa baksınramleri çıkartıp takınca oldu bende
Bak şimdi bende Hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanmıyor hangi tuş onaylama tuşu monitör asus tuf vg24vq monitörASUS VG24VQ model monitör ile bu sorunu yaşamıştım. Kabloları söküp çıkardım. Ekran kartı ve monitör girişlerini düzgünce kontrol ettim saglam şekilde bagladım. En son da güç kaynagının kablosunu saglam bir şekilde taktım öyle çözüldü benim sorunum.
Monitörün arkasında 4 adet tuş ve 1 adet analog var belki onlar sana yardımcı olur. En alttaki tuş kapatma tuşu tabi ona basmaBende yaptım ama sorun o değil bende hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanöıyor lütfen bilen varsa baksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak şimdi bende Hdmi 1 hdmi 2 Display port yazıyo ama tıklanmıyor hangi tuş onaylama tuşu monitör asus tuf vg24vq monitör
Ha işte sen biliyon her şey tmm hdmi seçili bendeki kablo Display port şimdü seçmek için yer var ama onaylama tuşy hangisiGörüntü gelmemesinin sebebi RAM den dolayı olur. Çıkarıp tekrar takmayı, farklı slotlara tamayı deneyin. Olmadı ekran kartını çıkarıp tekrar takın. Son ihtimal olarak monitör üzerinden displayport seçili olduğunu kontrol edin.
Biliyorum bir şeyi onaylama tuşu hangisi işte hepsine tıklıyom seçmiyorMonitörün arkasında 4 adet tuş ve 1 adet analog var belki onlar sana yardımcı olur. En alttaki tuş kapatma tuşu tabi ona basma
analog var ya arkasında ona düz bas. Sag sol kuzey güney yaparsan hareket ettirmiş olursun.Ha işte sen biliyon her şey tmm hdmi seçili bendeki kablo Display port şimdü seçmek için yer var ama onaylama tuşy hangisi
Düz basıyorum seçmiyor yineanalog var ya arkasında ona düz bas. Sag sol kuzey güney yaparsan hareket ettirmiş olursun.
Monitör tuşları hakkında bilgim yok maalesef. Biraz kurcalayıp bulabilirsiniz. Olmadı google den araştırın tuşları.Ha işte sen biliyon her şey tmm hdmi seçili bendeki kablo Display port şimdü seçmek için yer var ama onaylama tuşy hangisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum bir şeyi onaylama tuşu hangisi işte hepsine tıklıyom seçmiyor