Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor RTX3070

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,748
IMG_20220418_161037.jpg

Asus tuf rtx 3070
(Diğer bileşenler imzada)
Okuldan gelip pc'nin başına geçeyim dedim.
Bir baktım ekran kartında kırmızı bir led yanıyor ve açtım görüntü yok. Anakarttada kırmızı led yanıyor.

kasayı komple kapatıp prizden çıakr spnra 3 4 kere power tuşuna bas içindeki elektik boşalsın dene olmassa ramleri sök tak yap monitörünü kontrol et

Güç bağlantılarında sorun var. PSU bağlantılarını ve ekran kartı bağlantılarını kontrol edin. Dalgalı güç gelmesi sonucu da bu ışık yanabiliyor.

geçen hafta benim ekran kartıda böyle oldu psuyu kapattım elektrik akımı çıktıktan sonra tekrar açtım bidaha ışık yanmadı

prizden psu ya takılan kabloyu sök 2-3dk bekle
ondan sonra tekrar tak
Hocam çözdüm ekran kartı güç kablolarına bastırdım azıcık. Görüntü geldi ledde söndü.

kısa süreli bi kalp krizi geçirmiştim bende ilk gördüğümde öyle sende oldumu :D

:ROFLMAO:
Evet korkuyor insan , hocam bu arada temperli camı takınca tekrar oldu. Bu arada temperli cam kasanın derinliğinden dolayı güç kablolarına deyip baskı uyguluyor

Evet korkuyor insan , hocam bu arada temperli camı takınca tekrar oldu. Bu arada temperli cam kasanın derinliğinden dolayı güç kablolarına deyip baskı uyguluyor
o konuda bilgim yok ama ben psuya giren kabloyu söktüm sorun çözüldü
şu 3 pinli giriş yeri varya onu söktüm 5 dk bekledim düzeldi

Ekler

• psc_1_1.jpg
    psc_1_1.jpg
    56.9 KB · Hit: 19
o konuda bilgim yok ama ben psuya giren kabloyu söktüm sorun çözüldü
şu 3 pinli giriş yeri varya onu söktüm 5 dk bekledim düzeldi
Hocam temperli cam kabloya deyince kırmızı yanıyor. Temperli camı takamıyacam galiba. Ekran kartının güç girişin pininin yamulma ihtimali var mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,831
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri