Yardım Görüntü gelmiyor yardım edin

Leventdrk

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar. Driver booster la driverleri güncelledim. Onarım sekmesi yada hızlandır sekmesimiydi tam hatırlamıyorum ordan seçim yaptım ekran gitti. Okudum benim ekrna kartının modeli yazıyordu uyuşmazlık gibi bi hata vardı. Anakartın kendi girişinden görüntü alabiliyorum format attım yine düzelmedi napıcam bilmiyorum yardımcı olabilecek varmıdır acaba teşekkürler

Format attıysan ve düzelmediyse demek ki sorun yazılımsal değil yani o saatten sonra ekran kartı arızası üzerine yoğunlaşmak lazım, garantisi vs. varsa. Bir de driver booster gibi yazılımları asla kullanmayın.

Format attıysan ve düzelmediyse demek ki sorun yazılımsal değil yani o saatten sonra ekran kartı arızası üzerine yoğunlaşmak lazım, garantisi vs. varsa. Bir de driver booster gibi yazılımları asla kullanmayın.
bi programın yaptıgına bak ya deli olucam calısıyordu can sıkıntısı bakayım dedim ekran kartınımı bozduk simdi he allahım ya

bi programın yaptıgına bak ya deli olucam calısıyordu can sıkıntısı bakayım dedim ekran kartınımı bozduk simdi he allahım ya

Bir ihtimal anakarttan görüntü alıyorsanız manuel şekilde ekran kartınızın sürücüsünü yükleyin bir de öyle başlatın bilgisayarı.. Yemez ama işte belki yiyeceği tutar. Geçmiş olsun.

sistem eski sistem pek sorun değilde durduk yere bozuldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ihtimal anakarttan görüntü alıyorsanız manuel şekilde ekran kartınızın sürücüzünü yükleyin bir de öyle başlayın bilgisayarı.. Yemez ama işte belki yiyeceği tutar. Geçmiş olsun.
onu denedim yüklemiyor takılı değil diye slota taktınmı ekran gelmiyor malesef

Bir ihtimal anakarttan görüntü alıyorsanız manuel şekilde ekran kartınızın sürücüsünü yükleyin bir de öyle başlatın bilgisayarı.. Yemez ama işte belki yiyeceği tutar. Geçmiş olsun.
birşeydaha sorabilirmiyim bu görüntüdeki benim sistemimin destekledikleri bunlardan başka bir ekran kartı alırsam sorun olurmu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-01 182946.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-01 182946.webp
    12 KB · Hit: 4
Geri