Çözüldü✓ GÖRÜNTÜ GELMİYOR YARDIMMM!!!!!

ycagr

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar iyi günler. Teknik bilgileri : R5 3600- rx580- b450 mk2 marka anakart 8x2 16gb ram bulunuyor. Her parçayı tek tek farklı bir kasada denediğimde görüntü veriyor fakat sistemi farklı kasaya toplandığımda görüntü alamıyorum. Monitör çalışıyor onu da denedim sizce neden olabilir

monitörü anakarta takıyo olabilirmisin

Kasa çalışıyor ise
Hdmi kablonu kontrol et ekran kartında olması gerek anakartta ise çalışmaz.

Kasa çalışıyor ise
Hdmi kablonu kontrol et ekran kartında olması gerek anakartta ise çalışmaz.
Kral her şey olması gerektiği gibi takılı bende anlamadım. Hdmı değiştirdim farklı monitörde de denedim. Farklı kablo ile de denedim. Ama yok görüntü gelmiyor
Post automatically merged:

monitörü anakarta takıyo olabilirmisin
Yok kral , 3 5 sefer topladım geri dağıttım ama yok

Ramlerin yerini değiştir işlemciyi çıkar tak ekran kartını kontrol et
Ustam her şeyi tek tek yaptım. Farklı işlemci taktım olmadı, o işlemciyi hazır sisteme getirdim taktım görüntü geldi. Bütün parçaları tek tek hazır farklı bir sistem üzerinde denedim sorun yaşamadım. Anakart arızalıdır dedim iade ettim yenisi geldi yine aynı

Ustam her şeyi tek tek yaptım. Farklı işlemci taktım olmadı, o işlemciyi hazır sisteme getirdim taktım görüntü geldi. Bütün parçaları tek tek hazır farklı bir sistem üzerinde denedim sorun yaşamadım. Anakart arızalıdır dedim iade ettim yenisi geldi yine aynı
Televizyonda dene eğer olursa monitörün tuşlarıyla display moddan hdmi moda geç

farklı ram denedinmi

monitörü tv ye takıp displaydan hdmi a geçirmeyi denedinmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,233
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri