Neler Yeni

GÖRÜNTÜ HİÇBİR TÜRLÜ GELMİYOR

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
Arkadaşlar selamun aleyküm lütfen yardım edin sabahtan beri halletmeye çalışıyorum işlemcimin termal macununu uzun süredir değişmiyordum değişmek istedim ilkten değişemedim fan oturmadı sonra hallettim ama nedense ondan sınra sisteme hiç görüntü gelmedi sinyal yok ekran kartıbı değiştim olmadı ram çıkardım taktım olmadı bios pili çıkardım olmadj ne denediysem olmadı ne yapmalıyım nolur yardım edin

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
aleyküm selam, bende de olmuştu, macun çok az bile dışarı taşarsa iletken olduğu için kısa devre yapacak diye sistem kendini açmıyor, dikkatlice güzelce sil macun işlemci kenarına yada anakarta değmesin, sadece üstte kalsın.

KlausM

80+ Silver
aleyküm selam, bende de olmuştu, macun çok az bile dışarı taşarsa iletken olduğu için kısa devre yapacak diye sistem kendini açmıyor, dikkatlice güzelce sil macun işlemci kenarına yada anakarta değmesin, sadece üstte kalsın.
Bilgim yok ama kısa devre muhabbeti gerçekten çok can sıkıcı bende ram de aynı sorunu yaşamıştım ramler kısa devre yapmış bozuk sandım ne yapsam geri çalıştıramadım aradan 2 saat geçti aldığım firmaya götürdüm test ettiler ve bozuk olmadığını kısa devre yaptığını söyleyip geri göndermişlerdi ve gerçekten de eve gittiğim bilgisayara montajını yaptığımda sorunsuz çalışmıştı bu olayda kısa devre muhabbetinden olabilir.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
Bilgim yok ama kısa devre muhabbeti gerçekten çok can sıkıcı bende ram de aynı sorunu yaşamıştım ramler kısa devre yapmış bozuk sandım ne yapsam geri çalıştıramadım aradan 2 saat geçti aldığım firmaya götürdüm test ettiler ve bozuk olmadığını kısa devre yaptığını söyleyip geri göndermişlerdi ve gerçekten de eve gittiğim bilgisayara montajını yaptığımda sorunsuz çalışmıştı bu olayda kısa devre muhabbetinden olabilir.

Kesinlikle öyledir, tabi kablolar tam takılı ve başka bizim bilmediğimiz bir eksik yoksa.

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle öyledir, tabi kablolar tam takılı ve başka bizim bilmediğimiz bir eksik yoksa.
Hocam tam olduğuna eminim 3 4 kere tekrar topladım sistemi işlemci çıkarmadım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylediğinizi yarın yapacağım acelesi varmı kuruycağını sanmıyorum macunun ama

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Umut
Hocam hiç sanmıyorum yani versem bile 2sinide tek tek denedim

gerçekten moralim çok bozuldu hiçbir türlü çözülmüyor
pompayı takarken zorlamadanız deme

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Umut
bir de DP kablosunu ekran kartı taktığınızdan eminmisiniz en çok yapılan hatalardan söyliyeyim de

işlemci üzerine fanı takarken zorlamadanız değil mi

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
bir de DP kablosunu ekran kartı taktığınızdan eminmisiniz en çok yapılan hatalardan söyliyeyim de

işlemci üzerine fanı takarken zorlamadanız değil mi
Yok hocam bu işte yeni değilim ekran kartına taktım
İşlemci fanı takmak benim için çile gerçekten az önce arkadaşın dediğini yapıp macunu tekrar sürerken bi plastiği kırıldı intel işlemci fanının ama sabitledim onu

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Umut
Yok hocam bu işte yeni değilim ekran kartına taktım
İşlemci fanı takmak benim için çile gerçekten az önce arkadaşın dediğini yapıp macunu tekrar sürerken bi plastiği kırıldı intel işlemci fanının ama sabitledim onu
baska bir şey gelmiyor aklıma geçmiş olsun tekrardan :(

Top Bottom