🔥İndirim Govee Envisual T2 TV Arkası LED (55-65 inch) (4750 TL)

65” Philips ambilight televizyonumda fabrikasyon var, bu kadar rahatsız edici bir özelliği almak için ekstra neden para veriyorsunuz anlamıyorum, daha ikinci gününde direk kapatmıştım özelliğini.

65” Philips ambilight televizyonumda fabrikasyon var, bu kadar rahatsız edici bir özelliği almak için ekstra neden para veriyorsunuz anlamıyorum, daha ikinci gününde direk kapatmıştım özelliğini.
zevk meselesi hocam senin rahatsız edici bulduğun özellik başkasının hoşuna gidiyor

Hocam arkaya bakmıyoruz ama eksik ledlerin olduğunu biliyoruz xd
eksik led yok aslında kablo bağlantı yeri var ama bakınca net belli oluyor beni rahatsız etmiyor açıkcası performansı çok iyi bence 65 inç için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman tek seçenek govee.

Gecikme var mı hocam?
yok hocam net direkt yansıyor kamera sayesinde senkronizeyi ve kalibreyi doğru yaptığınız takdirde sorunsuz kullanırsınız

benim evin ortamı loş direkt göze gelen ışık rahatsız ediyor beni tv nin parlaklığı bir süre sonra göz yoruyor ama bu ışık rahat tv izlememi sağlıyor ve ambiansı çok iyi sanki tv 65inç değil 75inçmiş gibi hava katıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,657
Üyeler
184,960
Son üye
Mikaruss
Geri