🔥İndirim Govee Envisual T2 TV Arkası LED (55-65 inch) (4750 TL)

Hocam aralardaki boşluklar beni rahatsız eder ya ama güzel olmuş iyi günlerinizde kullanın
hocam arkaya bakmıyorsunuz zaten :) teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera dikkat dağıtıyor mu hocam?
hocam 1-2 gün sonra gözünüze bile gelmiyor dikkat çekmiyor

Aynı şeyi bende düşünüyorum hocam galiba gecikmesiz ışık için bu kamera şart. Benin gözüm sürekli kameraya gider diye çekiniyorum
gitmiyor sürekli film dizi program maç izlerim dikkat çekmez dağıtmaz

hocam arkaya bakmıyorsunuz zaten :) teşekkür ederim

hocam 1-2 gün sonra gözünüze bile gelmiyor dikkat çekmiyor

gitmiyor sürekli film dizi program maç izlerim dikkat çekmez dağıtmaz
Hocam arkaya bakmıyoruz ama eksik ledlerin olduğunu biliyoruz xd

daha uygun bir şey arayanlar buna bakabilir yorumlarda videoları var

https://www.temu.com/tr/rgbic-led-tv-backlight-strip-with-ar-color-sensor-screen-sync-color-suitable-for-game-room--usb-powered-multi-color-remote-control-non-rechargeable-battery-space-theme-new-year-occasion-led-strip-lights-g-601103502777617.html?_oak_mp_inf=EJG6hoa11ogBGiAxNGIzMTljYmIyMmQ0MjZlOTc3MDRjZjI2ZmVmNmIyYSD9wOibqjM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Falgo_check%2Fauto%2F1a71124a3165375a4fc6724c5e2486a3_1757415708416.jpg&spec_gallery_id=20769902034&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NTM2MDA&_oak_gallery_order=1213205544%2C38169932%2C1238285098%2C433260493%2C1004817876&search_key=tv%20arkas%C4%B1%20led&refer_page_el_sn=200049&_x_chnl_src=top_banner&_x_big_sale_name=blackfriday&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=search&_x_ads_account=7342691131&_x_ads_set=21927581455&_x_ads_id=170383070763&_x_ads_creative_id=721927358634&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=Cj0KCQjwss3DBhC3ARIsALdgYxNYK9UhY_imEclh8hEoyOBuBxSdlnXLikfNrvK1jFtRgGju-Vd41BwaAiJdEALw_wcB&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=e&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=CkAKCAjwj8jDBhAjEjAAQQMoTVWumOhMGeC_6HOxNKDmNQTm_EJxXgP-5X6DJy17puHXr8r-HEb7uQ08_-4aAupU&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICHM8BHhmDnYUkYU_OQYPDVEw&_x_ns_keyword=temu&_x_ns_targetid=kwd-4583699489&_x_ns_extensionid=&_x_sessn_id=zntnf6va6d&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1763679281222_f7az484j6e

Parayı verirsen kameraya da gerek kalmıyor hocam :).

hocam philips işi karışık biraz attıgınız linkle birlikte iki ürününü daha almanız gerekiyor ambilight özelliği için set olarak satılmıyor diğer ürünleri almadan da o özellik çalışmıyor ve fiyat baya uçuk seviyelere geliyor

hocam philips işi karışık biraz attıgınız linkle birlikte iki ürününü daha almanız gerekiyor ambilight özelliği için set olarak satılmıyor diğer ürünleri almadan da o özellik çalışmıyor ve fiyat baya uçuk seviyelere geliyor
Onlarsiz kesin çalışmıyor mu hocam :(

Konuyu ağzım açık okudum 🙀

allahın led şeritine 5000 lira fiyat çekmişler ne yaptınız abi o paraya 32" tv satılıyor 😲

Onlarsiz kesin çalışmıyor mu hocam :(
Maalesef hocam hue sync box lazım. O bile tek başına 16 lira amazonda zaten. Saçma ve absürt fiyatı var philipsin o konuda. Ledleride çok sık değil zaten sistemi dışında para eden bişey yok.

malesef hocam yorumlarda da yazmışlar bu konuda philips baya eleştirmişler
Maalesef hocam hue sync box lazım. O bile tek başına 16 lira amazonda zaten. Saçma ve absürt fiyatı var philipsin o konuda. Ledleride çok sık değil zaten sistemi dışında para eden bişey yok.
O zaman tek seçenek govee.

alınır hocam çok güzel cihazdır kullanıyorum 65 inç tv var

hocam ben kullanıyorum boyu yeterli tv nin arkasını komple sarmasına gerek yok

1 sene önce almışım 4200 liraya bu fiyat süper ve led şerit düşünüyorsanız alınacak f/p üründür tavsiye ederim 65 inç benim tv
Gecikme var mı hocam?

Kamerasız ekrandaki video senkron amblight yapmanın 2 yolu var
1-2022 ve sonrası samsung tv 2024 ve sonrası lg tv bunların mağazalarında hue uygulaması aylık yada yıllık olarak satılıyor. Gerekli olan tek donanım philps hue lightstrip başka donanıma ihtiyaç yok
2- marka bağımsız sync boxlu bir model alıp kullanabilirsiniz fakat bununda eksi yönü karasal yayınları senkron edemiyorsunuz sadece platformlardaki video film vs senkron olarak çalışır bu yöntemi kullanmak için ise harici bir android box yada apple tv xbox ps gibi cihazlara ihtiyacınız var sebebiyse aldığınız syncboxu direk tvye bağlayamıyorsunuz önce bir media oynatıcıya(andoriod box apple tv vs ) onuda tvye bağlamanız lazım ki sync box görüntü sinyallerini işleyip lede aktarbilsin.

nexstar 55 inç televizyon aldım ambilight istiyordum 1-2 haftadır takipteyim 4750ye düştü şuna lite modeli bu fiyatlarda düşünen varsa güzel bir firsat ben kaptım bi tane satıcı da mediamarkt akakceden baktım arada düşüşler yaşamış bu fiyatların altına düşmemiş hiç
hangisini almak daha mantıklı peki karar veremedim de

hangisini almak daha mantıklı peki karar veremedim de
hocam ben bu linktekini aldı 7 binde seyrediyordu fiyatı bu fiyata düşünce yapıştırdım direkt geçen haftalarda indirimde 55inç nexstar miniled televizyon almıştım onda kullanacağım inceleme videoları ve kullanıcı yorumları güzel düşüncen varsa öneririm

hocam ben bu linktekini aldı 7 binde seyrediyordu fiyatı bu fiyata düşünce yapıştırdım direkt geçen haftalarda indirimde 55inç nexstar miniled televizyon almıştım onda kullanacağım inceleme videoları ve kullanıcı yorumları güzel düşüncen varsa öneririm
teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri