Neler Yeni

Göz Çizdirmek [Lazer Ameliyatı]

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
Numara artma olayı kesinlikle yok denemez, ama düşük bir ihtimal. Aileye de bağlı biraz.
Annem de babam da kullanıyor gözlük. Benim de 7 yaşımda belli oldu miyop olduğum o zamandan beri gözlük kullanıyorum ama artık bıktım ve çizdirmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam özel hastanelere güvenme derim geçirmek için her şeyi yapıyorlar belki ameliyata uygun olmasanız bile uygun diyebilirler
Uludağ Üni. Tıp Fakülttesine gidicem orda kontrol yaptırıcam bir de.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Benim de aklıma geliyor göz çizdirtme olayı ama bir anda aklıma ''Neden o zaman Bill Gates ameliyat olmuyor?'' sorusu aklıma geliyor. Tabi detaylı olarak bilmiyorum belki bir hastalığı olduğu için yaptıramıyordur, ya da başka bir şey engeldir ama hep kafama takılıyor bu soru.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Benim arkadaşım yaptırdı, ileride numaranın artma riski var demişti.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Benim de aklıma geliyor göz çizdirtme olayı ama bir anda aklıma ''Neden o zaman Bill Gates ameliyat olmuyor?'' sorusu aklıma geliyor. Tabi detaylı olarak bilmiyorum belki bir hastalığı olduğu için yaptıramıyordur, ya da başka bir şey engeldir ama hep kafama takılıyor bu soru.
Herkesin gözü çizdirmeye uygun olmuyor. O yüzden olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Daha önce yaptıran veya yakını/tanıdığı yaptırmış olan var mı? Miyopum ve gözlük kullanmaktan bıkkınlık geldi. Bİ kaç yerde okuduğuma göre göz çizdirmek miyopluğu gideriyormuş. Var mı yaptıran acaba?
Benim çok yakın arkadaşım yaptırdı 10 15 dakikalık bir işlem normalde 6 7 saatte normal hayatına dönenler olmuş ama onun biraz problemler oldu 2 gün kendine gelemedi telefona falan bakması yasaktı göz bandıyla durdu hep ha bu arada yaşının 20 geçmesi gerekiyor yani ona öyle söylemişler ama şuan sıkıntı yok yaptıralı 2 yıl oldu hayla cam gibi görüyorum diyor 😅

Benim çok yakın arkadaşım yaptırdı 10 15 dakikalık bir işlem normalde 6 7 saatte normal hayatına dönenler olmuş ama onun biraz problemler oldu 2 gün kendine gelemedi telefona falan bakması yasaktı göz bandıyla durdu hep ha bu arada yaşının 20 geçmesi gerekiyor yani ona öyle söylemişler ama şuan sıkıntı yok yaptıralı 2 yıl oldu hayla cam gibi görüyorum diyor 😅
Bu arada eğer tekrar bozulma durumu olursa doktor çizdirmenin zor hatta imkansız olacağını söyledi

Annem de babam da kullanıyor gözlük. Benim de 7 yaşımda belli oldu miyop olduğum o zamandan beri gözlük kullanıyorum ama artık bıktım ve çizdirmek istiyorum.

Uludağ Üni. Tıp Fakülttesine gidicem orda kontrol yaptırıcam bir de.
İmkanın varsa dünya göze git

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin

Bu arada eğer tekrar bozulma durumu olursa doktor çizdirmenin zor hatta imkansız olacağını söyledi

İmkanın varsa dünya göze git
Bütçe durumum yok malesef

Top Bottom