Neler Yeni

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

bekovski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay
Hayır, çizdirenler vardı ama onlar da geçti
Tam olarak şunu merak ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır falan gözlük kullanıyorum. Doktor sisteme girip baktığı zaman demeyecek mi 5 yıldır gözlük kullanan birisinin gözleri nasıl bir anda düzeldi diye? Orayı anlayamıyorum.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Tam olarak şunu merak ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır falan gözlük kullanıyorum. Doktor sisteme girip baktığı zaman demeyecek mi 5 yıldır gözlük kullanan birisinin gözleri nasıl bir anda düzeldi diye? Orayı anlayamıyorum.
Tamamen doktora bağlı işte biri gelir umursar araştırır diğeri geçirir geçer.

Rulep

80+ Gold
Günlük hayatımda bile arada gözlükten rahatsız olup çıkartıyorum. Çok uzak ve karınca gibi yazılar olmadıkça okumam da vesaire sıkıntı yok. Peki oldu da ilk seferde komisyon bıraktı. Sanırım itiraz hakkım oluyor, itiraz edince farklı bir komisyon gelir ve o komisyon geçirirse ne olacak? Geçmiş sayılacak mıyım?
2. hastaneden geçersen son olarak GATA'ya yönlendiriliyorsun çok detaylı bakıyorlar diye duydum burada elenirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden KHO önermiyorsun? Gözlerimden ötürü ileride HHO ile sıkıntı yaşarım diye çekiniyorum.
karacı olmak zor herkesin yemediği içinde kolay iş isteyenin askerlikte ne işi var bende bunları anlayamıyorum

Son düzenleme:
Top Bottom