Neler Yeni

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

noreason

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Hayır, çizdirenler vardı ama onlar da geçti
Tam olarak şunu merak ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır falan gözlük kullanıyorum. Doktor sisteme girip baktığı zaman demeyecek mi 5 yıldır gözlük kullanan birisinin gözleri nasıl bir anda düzeldi diye? Orayı anlayamıyorum.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Tam olarak şunu merak ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır falan gözlük kullanıyorum. Doktor sisteme girip baktığı zaman demeyecek mi 5 yıldır gözlük kullanan birisinin gözleri nasıl bir anda düzeldi diye? Orayı anlayamıyorum.
Tamamen doktora bağlı işte biri gelir umursar araştırır diğeri geçirir geçer.

Rulep

80+ Gold
Günlük hayatımda bile arada gözlükten rahatsız olup çıkartıyorum. Çok uzak ve karınca gibi yazılar olmadıkça okumam da vesaire sıkıntı yok. Peki oldu da ilk seferde komisyon bıraktı. Sanırım itiraz hakkım oluyor, itiraz edince farklı bir komisyon gelir ve o komisyon geçirirse ne olacak? Geçmiş sayılacak mıyım?
2. hastaneden geçersen son olarak GATA'ya yönlendiriliyorsun çok detaylı bakıyorlar diye duydum burada elenirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden KHO önermiyorsun? Gözlerimden ötürü ileride HHO ile sıkıntı yaşarım diye çekiniyorum.
karacı olmak zor herkesin yemediği içinde kolay iş isteyenin askerlikte ne işi var bende bunları anlayamıyorum

Son düzenleme:

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Psikiyatri konusunda kaç yıla baktılar ben 1 sene önce sınav için 2 kere dikkat eksikliği ilacı kullandım sorun çıkarır mı
Psikiyatrı geçmişinin yıl sınırı yok sanırım ilaç geçmişi olan sorun yaşıyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Psikiyatri konusunda kaç yıla baktılar ben 1 sene önce sınav için 2 kere dikkat eksikliği ilacı kullandım sorun çıkarır mı
psikiyatride ömürlük bakarlar, kendi isteğinle aldığın ilaç etkilemez. kırmızı reçete ile doktorun tavsiye ettiği sorun çıkartır

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
geçen günlerde gezi olmuştu ordaki öğretmen söyledi göz çizdirme olayını aynı iki kişi aynı hastanede aynı şekilde aynı anda göz çizdirip aynı anda mulakata girince biri elendi biri geçti sebebi ise : "Gözündeki mikroyanıkların geçmiş olması lazım ameliyattan sonra"
Mesaj otomatik birleştirildi:

eger tekrar almazsan ve o ilacı kullanmaya mecbur kalmassan çıkarmaz

Top Bottom