Hocam peki göz numaramız artarsa yine de ameliyat oluyor mu ve yakınınız öneriyor mu ?Ben değil ama yakınım yaptırdı.
5-6 dakikalık bir operasyon. 5 saat sonrasında normal olarak gündelik yaşantına devam edebiliyorsun.
18 yaşımı bekliyordum çizdirmek için ama o sıra vazgeçmiştim. Şuan 22 yaşındayım tekrardan düşünmeye başladım yaptırsammı diyeBiz doktorumuza sorduğumuzda göz gelişimi bitmeden ameliyat riskli demişti. Yaşınız 18-20’den büyükse girin bence. Özel hastanelerden de tavsiye almayın sakın.
Ameliyat olmadan önce zaten kontrol ediliyorsunuz ameliyata uygun olup olmadığınızı.Hocam peki göz numaramız artarsa yine de ameliyat oluyor mu ve yakınınız öneriyor mu ?
20 yaşıma geldiğim an yaptıracağım.Daha önce yaptıran veya yakını/tanıdığı yaptırmış olan var mı? Miyopum ve gözlük kullanmaktan bıkkınlık geldi. Bİ kaç yerde okuduğuma göre göz çizdirmek miyopluğu gideriyormuş. Var mı yaptıran acaba?
Ha yaptıran tanıdığım var bir sorunu yok.Daha önce yaptıran veya yakını/tanıdığı yaptırmış olan var mı? Miyopum ve gözlük kullanmaktan bıkkınlık geldi. Bİ kaç yerde okuduğuma göre göz çizdirmek miyopluğu gideriyormuş. Var mı yaptıran acaba?
Numara artma olayı kesinlikle yok denemez, ama düşük bir ihtimal. Aileye de bağlı biraz.Aynı şeyi sorucaktım ben de. Ameliyattan sonra numara artma olayı var mı?
Ben çok az oluyor diye biliyorum ama benim asıl merak ettiğim ben 15 yaşındayım 3 yıl sonra yaptırsam o güne kadar göz numaram arttı diyelim yine de olabilir miyim ?Aynı şeyi sorucaktım ben de. Ameliyattan sonra numara artma olayı var mı?
hocam özel hastanelere güvenme derim geçirmek için her şeyi yapıyorlar belki ameliyata uygun olmasanız bile uygun diyebilirlerAynı şeyi sorucaktım ben de. Ameliyattan sonra numara artma olayı var mı?
Tavsiye edilen 20-21 yaşları. Vücut gelişimi neredeyse tamamlandığı için, tekrar numara yükselme ihtimali çok daha düşük oluyor.Ben çok az oluyor diye biliyorum ama benim asıl merak ettiğim ben 15 yaşındayım 3 yıl sonra yaptırsam o güne kadar göz numaram arttı diyelim yine de olabilir miyim ?