Neler Yeni

Göz Çizdirmek [Lazer Ameliyatı]

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
Daha önce yaptıran veya yakını/tanıdığı yaptırmış olan var mı? Miyopum ve gözlük kullanmaktan bıkkınlık geldi. Bİ kaç yerde okuduğuma göre göz çizdirmek miyopluğu gideriyormuş. Var mı yaptıran acaba?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben değil ama yakınım yaptırdı.
5-6 dakikalık bir operasyon. 5 saat sonrasında normal olarak gündelik yaşantına devam edebiliyorsun.

akan

80+ Bronze
Biz doktorumuza sorduğumuzda göz gelişimi bitmeden ameliyat riskli demişti. Yaşınız 18-20’den büyükse girin bence. Özel hastanelerden de tavsiye almayın sakın.

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz doktorumuza sorduğumuzda göz gelişimi bitmeden ameliyat riskli demişti. Yaşınız 18-20’den büyükse girin bence. Özel hastanelerden de tavsiye almayın sakın.
18 yaşımı bekliyordum çizdirmek için ama o sıra vazgeçmiştim. Şuan 22 yaşındayım tekrardan düşünmeye başladım yaptırsammı diye

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hocam peki göz numaramız artarsa yine de ameliyat oluyor mu ve yakınınız öneriyor mu ?
Ameliyat olmadan önce zaten kontrol ediliyorsunuz ameliyata uygun olup olmadığınızı.
Uygun değilseniz almıyorlar ameliyata.
Evet kendisi memnun, bir sorunu yok şükür.

T.P.G.

80+ Titanium
Daha önce yaptıran veya yakını/tanıdığı yaptırmış olan var mı? Miyopum ve gözlük kullanmaktan bıkkınlık geldi. Bİ kaç yerde okuduğuma göre göz çizdirmek miyopluğu gideriyormuş. Var mı yaptıran acaba?
20 yaşıma geldiğim an yaptıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yaptıran tanıdığım var bir sorunu yok.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Aynı şeyi sorucaktım ben de. Ameliyattan sonra numara artma olayı var mı?
Numara artma olayı kesinlikle yok denemez, ama düşük bir ihtimal. Aileye de bağlı biraz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşım yaptırmıştı geçen sene. Gözlük kullanmayı bırakmak istediğini için. Herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Memnun kalmıştı. Zaten uygun olup olmadığı önceden birkaç defa kontrol ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
Aynı şeyi sorucaktım ben de. Ameliyattan sonra numara artma olayı var mı?
Ben çok az oluyor diye biliyorum ama benim asıl merak ettiğim ben 15 yaşındayım 3 yıl sonra yaptırsam o güne kadar göz numaram arttı diyelim yine de olabilir miyim ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben çok az oluyor diye biliyorum ama benim asıl merak ettiğim ben 15 yaşındayım 3 yıl sonra yaptırsam o güne kadar göz numaram arttı diyelim yine de olabilir miyim ?
Tavsiye edilen 20-21 yaşları. Vücut gelişimi neredeyse tamamlandığı için, tekrar numara yükselme ihtimali çok daha düşük oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,561
Üyeler
164,329
Son üye
iTzCassidy
Top Bottom