Sağlık ocağına gidiyorsan gerek olduğunu düsünmüyorum ama hastaneye gidiyorsan yanında biri olmasi daha iyi olurSelam arkadaşlar 18 yaş altı göz muayenesi olmaya giderken veli gerekli midir
Hastaneye gidiyorum ya cildiyeye falan da gidiyorum senede 1 2 fakat veli sormuyolar 1 kerede ortapediye gitmistim onda da sormamışlardı göz için farklı bir furum olur mu diyeSağlık ocağına gidiyorsan gerek olduğunu düsünmüyorum ama hastaneye gidiyorsan yanında biri olmasi daha iyi olur
Farklı durum olmaz ama pandemi var ailen olmadan çıkamazsın durumları var o yüzden yazmıştım cildiye nasılsa göz de aynı şekilde işlerHastaneye gidiyorum ya cildiyeye falan da gidiyorum senede 1 2 fakat veli sormuyolar 1 kerede ortapediye gitmistim onda da sormamışlardı göz için farklı bir furum olur mu diye
Gecen sene giderken kimse bisey sormuyordu orda sistem nasildir bilmiyorumHastaneye gidiyorum ya cildiyeye falan da gidiyorum senede 1 2 fakat veli sormuyolar 1 kerede ortapediye gitmistim onda da sormamışlardı göz için farklı bir furum olur mu diye