Göz tembelliği yüzünden ehliyet alamamak

Ehliyet alman ve trafiğe çıkman sakıncalı zaten. Bizi tehlikeye sokacaksın. Canımızı sokakta bulmadık.

Ehliyet alman ve trafiğe çıkman sakıncalı zaten. Bizi tehlikeye sokacaksın. Canımızı sokakta bulmadık.
Neden sakıncalı gerekli lens kullanırken hiçbir problem yaşamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama trafikte ne insanlar var gerekli ekipmanlarla hiçbir problem yaşamıyorum ben mi canınızı tehlikeye atıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hee o zaman sıkıntı. İş için desen büyük ihtimalle eline tutuşturacakları kağıtta "İş için" ibaresi yer alacak o da sıkıntı çıkartır. Göz tembelliği cidden sıkıntı, bir gözün diğer gözden daha az görmesi anlamına geliyor. Zayıf olan göz sağa sola kayabilir ilerleyen zamanlarda. Büyük ihtimalle gözlükle de telafi edilmiyor. Büyük geçmiş olsun hocam, o ehliyeti alamayacaksın ne yazık ki. He ilerde ameliyat olursun orası ayrı ama bu sağlık durumuyla vermezler.
%30a yakın bi göz kaybı varmış hocam sol gözümde sağ gözüm %100 görüyor doktor sadece büyük araç ehliyeti alamazsın dedi onlada pek işim yok zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,840
Üyeler
187,255
Son üye
Verpicted
Geri