Göz tembelliği yüzünden ehliyet alamamak

pexxrd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Bugün ehliyet kursuna yazılmak için sağlık raporu çıkartmaya özel hastaneye gittim.Fakat sol gözümde tembellik olduğu için bu hastaneden alamazsınız diyip yolladı.Farklı bi hastaneye daha gittiğimdede aynı durum yaşandı.Sağ gözüm görme durumundan herhangi bir sorun çıkmadı sadece sol gözümde tembellik olduğu için rapor alamıyorum başına daha önce gelen varmı hiç.

Bugün ehliyet kursuna yazılmak için sağlık raporu çıkartmaya özel hastaneye gittim.Fakat sol gözümde tembellik olduğu için bu hastaneden alamazsınız diyip yolladı.Farklı bi hastaneye daha gittiğimdede aynı durum yaşandı.Sağ gözüm görme durumundan herhangi bir sorun çıkmadı sadece sol gözümde tembellik olduğu için rapor alamıyorum başına daha önce gelen varmı hiç.
Böyle durumlarda özel vermiyor test falan gerekince devletten halletmeye çalış

Böyle durumlarda özel vermiyor test falan gerekince devletten halletmeye çalış
direkt sağlık raporunu ordan mı çıkartayım yoksa aile hekimine gidip göz muayenesine sevk raporu mu alayım

direkt sağlık raporunu ordan mı çıkartayım yoksa aile hekimine gidip göz muayenesine sevk raporu mu alayım
Hocam Bi sağlık ocağına gidin zaten gerekliyse sevk veriyor randevusuz falan direkt hallediyorsunuz özelde kabul etmiyorlar Bi test gerekliyse kurumsallık istiyorlar bende uyku testine giricem gün bekliyorum

Hocam Bi sağlık ocağına gidin zaten gerekliyse sevk veriyor randevusuz falan direkt hallediyorsunuz özelde kabul etmiyorlar Bi test gerekliyse kurumsallık istiyorlar bende uyku testine giricem gün bekliyorum
Sağolun hocam bir an için alamicam sandım

anlamıyorum arkadaşım kavanoz dibi gibi gözlük kullanıyor aile hekimi rapor verdi

Gözlük kullanmakla, göz tembelliği arasında fark var. Ne için lazım olduğunu söylemeden devlet hastanelerinden alabilirsin.

Gözlük kullanmakla, göz tembelliği arasında fark var. Ne için lazım olduğunu söylemeden devlet hastanelerinden alabilirsin.
Hocam iş için mi yoksa ehliyet için mi diye soruyor her gittiğim yer.

Hocam iş için mi yoksa ehliyet için mi diye soruyor her gittiğim yer.

Hee o zaman sıkıntı. İş için desen büyük ihtimalle eline tutuşturacakları kağıtta "İş için" ibaresi yer alacak o da sıkıntı çıkartır. Göz tembelliği cidden sıkıntı, bir gözün diğer gözden daha az görmesi anlamına geliyor. Zayıf olan göz sağa sola kayabilir ilerleyen zamanlarda. Büyük ihtimalle gözlükle de telafi edilmiyor. Büyük geçmiş olsun hocam, o ehliyeti alamayacaksın ne yazık ki. He ilerde ameliyat olursun orası ayrı ama bu sağlık durumuyla vermezler.

Uyku testi ne ve ne için giriceksin

benim gözler sıkıntı, 1.5 a 1.75. Sağlık ocağundan 40 saniyede falan işimi beleşe gördüm ama gözlükle gittiydim 1 harf vardı göremiyon sen dedi doktora git dedi benimde vaktim yoktu doktor da çok uzaktaydı özele gittim dümenden göz testi yaptı geç dedi

Geri