Gözlük camı odak sorunu

Bu cama özel bir durummu böyle sağa sola köşelere bakınca bulanık görmeniz.
Hocam bunu gibi camlar kullanmadım hiç o bulanıklığı beyin bi yerden sonra görmüyor şuan en sıkıntı şey yukarıdan bakınca o düz olmayan camların farklı yerlerinden bakınca boyut değişir ya o bide dereceye alışamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu gibi camlar kullanmadım hiç o bulanıklığı beyin bi yerden sonra görmüyor şuan en sıkıntı şey yukarıdan bakınca o düz olmayan camların farklı yerlerinden bakınca boyut değişir ya o bide dereceye alışamadım
Düzelmezse 1 haftaya yandım

Renkleri inanılmaz iyi gösteriyor ama

Miyosmart camdan bahsediyorsun yüksek ihtimal bende senle aynı cami kullanıyorum ( hatta numaralarımız bile aynı ) ilk 1 hafta bende rezil gibi gezdim şuan baya alıştım sende sabret. (Numaram gerçekten durdu kaç yıldır görmemde sorun yok aynı camlayım)
Hocam 17 yim myocontrol diye bişey verdi adam cam olarak 3 18 arasında en iyi bu var dedi

Yıllardır gözlük kullanıyorum böyle bir alışma süreci yaşamadım ben mi sorunluyum acaba

Ekler

• 1000016531.webp
    1000016531.webp
    38.8 KB · Hit: 9

Garip cammış ama gerçekten işe yararsa çok iyi hemde her sene camı ddğiştirmeyede gerek kalmaz.bende korkuyorum 20 yaşıma kadar büyüyormuşya numarası kalın camda takmak istemiyorum.

Garip cammış ama gerçekten işe yararsa çok iyi hemde her sene camı ddğiştirmeyede gerek kalmaz.bende korkuyorum 20 yaşıma kadar büyüyormuşya numarası kalın camda takmak istemiyorum.
Cam kalın hocam alt tarafı ama renkleri falan soldurmuyor

Harbiden o nasıl cam suriyeden kaçak mı gelmiş

Hocam garantisi falan da var baya da satıyormuş bi anda 1 derece farklı gözlük takınca garip geldi 1 haftaya geçer gibi
Benim kardeşimin gözleri canlı dersten sonra 1.5 numara artmıştı hiç böyle bir durum olmadı bir süre kullan sonra gözlükçüye sor bence nedenini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,889
Üyeler
183,026
Son üye
mege.
Geri