Neler Yeni

Gözlük Sapları Yüzünden Kulaklık Kulağımı Acıtıyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
gözlüğü yeni mi aldınız
Hayır 2-3 yıldır kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kırmadan yavaş yavaş yap. Birden abanırsan kırılır.
Benimkinde bunlardan yok

Bende comfort aldım bugün geldi fakat gözlüğüm olmamasına rağmen kulağıma biraz fazla baskı yapıyor ve 1 2 saatten sonra ağrıtıyor, kafası çok büyük olan biri değilim fakat yinede ağrıtıyor.
İlk defa kulaküstü kulaklık kullanıyorsanız normaldir muhtemelen

Hocam bende bazen gözlük takıyom aynı şey bana da oluyodu. Gözlüğün saplarını kulaklık pedinin üstüne koyuyodum yukarı tarafa doğru
O zaman da Dünyayı yamuk görüyorum ya, tuhaf oluyor :D

20 yıldır gözüm takıyorum, daha gözlükle rahat kullanılan bir kulaklık bulamadım. Gözlük kullanımına uygun denilen kulaklıklar da gözlük sapını kafatasına bastırıyor, 1 saat sonra çok ağrı yapıyor. Yani çözümü yok
Tek çözüm alışmak diyorsunuz yani :(

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
20 yıldır gözüm takıyorum, daha gözlükle rahat kullanılan bir kulaklık bulamadım. Gözlük kullanımına uygun denilen kulaklıklar da gözlük sapını kafatasına bastırıyor, 1 saat sonra çok ağrı yapıyor. Yani çözümü yok
G332 gözlükle çok rahat kullanılıyor. Günlük 12 saat civarında kullanıyorum. Rahatsız olsam kullanamazdım. Önemli olan geniş kare kulaklıklardan almak.

Kulak içi kulaklık tavsiyemdir

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yusuf
Arctis 3 kullanıyorum ve gözlük takıyorum. Gözlüksüz göremiyorum. Gözlük takıp kulaklık takınca belli bir süre sonra insanı çok sinir etmeye başlıyor. Belli bir süre sonra kulakların arkasını tahriş ediyor. İstemsizce sürekli kulaklıkla oynuyorsun. Kısaca bu zulmün bir çaresi yok sanırım... Yıllardır bu şekilde işkence çekiyorum ve hala alışmaya çalışıyorum :D
Yokmu buna bi çare bulacak mühendis :D Kulaklığa gözlüğü monte falan edebilsekte kurtulsak :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Steelseries Arctis 3 kullanıyorum gözlük ile beraber. Uzun süreli kullanımda dahi herhangi bir ağrı oluşturmuyor.

Arctis 3 kullanıyorum ve gözlük takıyorum. Gözlüksüz göremiyorum. Gözlük takıp kulaklık takınca belli bir süre sonra insanı çok sinir etmeye başlıyor. Belli bir süre sonra kulakların arkasını tahriş ediyor. İstemsizce sürekli kulaklıkla oynuyorsun. Kısaca bu zulmün bir çaresi yok sanırım... Yıllardır bu şekilde işkence çekiyorum ve hala alışmaya çalışıyorum :D
Yokmu buna bi çare bulacak mühendis :D Kulaklığa gözlüğü monte falan edebilsekte kurtulsak :D
Hocam bende Arctis 3 kullanıyorum ve gözlük takıyorum. Çerçeveden çerçeveye değişiyor demek ki. Çok uzun saatler kulaklıkla oturduğum halde ne bir tahriş, ne de bir kaşınma oluyor bende.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
İlk defa kulaküstü kulaklık kullanıyorsanız normaldir muhtemelen
İlk defa sayılır; internet kafe ve 25 liralık bim kulaklığı dışında, normal mi o zaman ya bilemedim 1 hafta deneyip iade etmeyi düşünüyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben şey yapıyorum artık. Kulaklığı takıyorum gözlüğü üstünde bırakıyorum kulağımın üstü ile kulaklık arasına değil sende öyle yap

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Aynısını rampagein bir serisinde yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım. Geçmiş olsun ya ucunu hafifletecek bir şey bulacaksın bilmiyorum çözüm yok doğru düzgün

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne kadar çok arkadaş gözlük ve kulaklık yüzünden problem yaşıyormuş. Umarım bir çözüm bulursunuz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne kadar çok arkadaş gözlük ve kulaklık yüzünden problem yaşıyormuş. Umarım bir çözüm bulursunuz.
Gözlerim lgs döneminde bozuldu benim daha da ilerledi ardı sıra. Eğitim diye 12 13 yaşındaki çocukları köle gibi kullanırlarsa gözleri de bozulur kulağıda ağzı da . Köle gibi gece 1 lere 2 lere kadar ders çalışıyordum birde ardı sıra ödevler hocaların baskısı da cabası oluyordu

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gözlerim lgs döneminde bozuldu benim daha da ilerledi ardı sıra. Eğitim diye 12 13 yaşındaki çocukları köle gibi kullanırlarsa gözleri de bozulur kulağıda ağzı da . Köle gibi gece 1 lere 2 lere kadar ders çalışıyordum birde ardı sıra ödevler hocaların baskısı da cabası oluyordu
Benimde sadece sağ gözüm dereceli. Muayene gittiğim zaman doktor takmasan da olur fakat takabilirsin dedi. Bende takayım faydasını görürüm belki dedim. Sağ gözüm Miyop 0.50. Görüşümde hiç bir engel yok. Miyop olduğumu da sol gözümü kapatınca fark ediyordum. Gözlük takmasam dahi herhangi bir şekilde uzağı, yakını görememe gibi bir durum oluşmuyor. Gözlüğümde mavi ışık filtrelemesi var diye kullanıyorum ki çokta işe yarıyor. Artık gözlük olmadan bir ekrana bakamaz hale geldim.

Top Bottom